Blog FLP

Blog FLP

Ma numensc Timar Adrienne si am onoarea sa va prezint tot ce inseamna Forever Living, afacere, produse, din perspectiva mea.

blog-flp-bloging-forever-living-romania distribuitor forever

Punctul meu de vedere despre Forever este diferit, sau doar posibil diferit de imaginea pe care ati creat despre Compania si Produsele FLP.

Sunt optimista, in felul cum am invatat,  in cadrul companiei in acesti  7 ani, cred concis ca atitudinea si obiceiurile se invata, sau se copieaza.

Norocoasa fiind am crescut in aceasta afacere, intr-un mediu pozitiv, modeluri de urmat. Despre produsele Forever pot spune ca si produsele la fel cum afacerea le-am testat, sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu ele in ultimul 17 ani de cand le folosesc!

Lucrez alatauri de mama mea, splendida Szabo Eva, pioner in afacerea Forever Living Romania, corecta si ambitioasa, doua cractere bine venite in MLM.

Sunt entuziasta sa vedeti putin altfel sectorul de business FLP si gama de produse la fel! Din perspectiva celui care deja le are in sange.

Citind articolele mele, sau anunturile de evenimente sper sa nu va porvoace o stare de obligatie de a participa sau a cumpara vreun produs! Blogul este forma lejera de prezentare, descultat sub umbra unui copac o discutie deschisa cu cine vrea sa se aseze langa mine si sa citeasca despre.

Postarile mele pe blogflp vor fi in tema de:

timp liber, natura, plimbari, sport in aer liber

efectele produselor flp asupra sanatataii noastre

idei creative de afacere

bidonasul galben se plimba in lume

evenimnete pentru dezvoltarea afaceii si a personalaitatii

de ce nu si promotii si avantajele lor

Va multumesc pentru atanetie 🙂

Adrienne