Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Maestru Bucatar Benke Laszlo prieten Forever

Maestru Bucatar Benke Laszlo prieten Forever

Despre Benke Laszlo Maestru Bucatar Sef 12 medalii de aur diferite competitii

În  anul 1988, in Frankfurt la Olimpiada "IKA Hogaca șef al echipei regionale a câștigat marele premiu național. Medalii de aur individuale în trei categorii recunoscut munca lui Benke Laszlo.

În anul 1992, la Sevilla, la Targul Mondial, a cooperat cu restaurantul Mathias, treaba lui era acordarea titlul de cel mai bun restaurant.


În 1996 i s-a acordat premiul de Lifetime Achievement Award, al Asociației de Gastronomie , echivalentul a premiilor de Oscar.
Douăsprezece medalii de aur , la mari concursuri internationale.

 

1998-1999 a fost Sef Maestru in 450 emisiuni TV2.
Bucatarului Maestru Benke Laszlo i s-a acordat Eu Chaine des Rotisseurs "Knight in 1998 pentru profesionalismul international.

De ce alege un Bucatar Maestru produsele Forever Living?!

Maestru Bucatar Benke Laszlo prieten ForeverMaestrul BucatarBenke Laszlo a luat decizia sa foloseasca pentru propria persoana, iar ulterior sa recomande in forma deliciosa si si mai sanatoasa produsele companiei Forever Living, fiindca dupa zisele Dansului de cand Forevereul a intrat in viata lui, nivelul lui de glucoza si de colesterin a scazut.

Domnul Bucatar Benke Laci ne prezinta din ccele mai bune ingrediente aceste retete delicoase si sanatoase. In fiecare dintre aceste retete introduce ceva si mai benefic sanatatii,cate un produs Forever Living, atat Shake-ul Forever, cat si Bauturilie din Aloe Vera sau Miera Aloe Bee Honey…si altele.

Vizionati cateva retet delicioase de shake, shake Forever.

#retete #shake #shakeForever #bauturidinAloe #bucatar #foreverlivingromania #comandaproduseforever #comenziforever

#aleoverasuceava #aloeverasatumare #aloeveratimisoara #aloeverabistrita #aloeveraconstanta

No comments yet.

Leave a Reply