Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Oare mai bat agentii mlm din usa in usa !?

afacerea mea afacerea me de acasa afacerea forever living i love my job i `m forever

Stiai ca in zilele noastre afacerile MLM au depasit modelul, de batut din usa in usa !?!

Fata de 70 % din locurile de munca afacera MLM, inclusiv Forever, ofera un stil de viata mai flexibila.
 

Care sunt metodee mecanismele intr-o afacere MLM?!

BIROU

In afacerea FLP poti lucra din birou ceea poate insemana acasa, sau chiar din bucatarie in timp ce pregatesti pranzul familiei!
Important sa te simti comod si sa iti creez propiul spatiu de lucru.
 

MEETING 

In afacerea MLM iti programezi TU , nu sefu intalnirile: intalniri 1-1 sau workshopuri, prezentarile, organizate de tine sau de companie (nu este obligatorii participarea)
 

TELEMARKETING  

Un Forever Business Owner NICI CUM nu este este egal cu un job in CALL CENTER,  callurile is rezumeaza la maxim 1 ora pe zi pe telefon de a tine contactul cu echipa si clientii.
Mai sunt si inlatniri online de a tine relatia cu coechipierii si sa tina cursuri pentru echipa de la distanta!
Noi formam oameni si echipe, nu robotele cu texte copy si paste, sau vanzatori usa din usa cu aceiasi propozitii, sute de ori rostite. Defapt cream o microsocietate, in care toata lumea are de castigat, va recomand filmuletul de mai jos.
 

 

CURSURI

Un FBO FLP participa sau tine cursuri, fiindca asa se tine in forma si asa isi dezvolta calitatile de Lider, de Organizator si tine ca scop permanenta dezvoltare personala!

 

Unde isi petrece activitatea un FOREVER Business Owner in Romania!?

Un FBO petrece timp in gradina sau de langa piscina alaturi de un calculator sau ceva smart, se afla in Romania sau isi dezvolta afacerea in peste 150 de tari! 
Dar poti sa iti creez popriul sanctuar de FLP un birou, un colt al casei unde tu te simti bine si poti crea "idei de 1.000 de euro".
Sa nu uitati nici de posibiliatile ce ofera partea ONLINE, dezvoltarea unei retele de clientura pe retele sociale, twitter, printerested, facebook, calenale youtube, blog, sau webshop.
 
 

De cata investitie este nevoie de a incepe o afacere MLM a incepe Foreverul!?

Pentru a incepe Afacerea Forever nu trebuie sa ai un magazin sa platesti chirie.
Compania Forever Living Romania iti pune la dispozitie salile din centrele de distributie sau ai posbiliatatea de a particicipa la intalniri profesionale chiar in orasul tau.
Compania si liderii din Forever tin saptamanal intalniri online – webinarii si lunar in diferite locatii, oarase  Business Day Forever.
Investitia este minima, de la 380 euro – 4.800 euro, firma Forever Romania nici nu sustine stocurile mai mai mari lunare.
 
Modul de lucru este asemanator unui programator, modern care se mai duce si la birou dar lucreaza de unde vrea!
Un programator moder sau ceea ce vedeti la firme asa mai ca si Google, sustine un program felxibil de 2-4 ore la serviciu, multe la meetinguri interactive, team building -excursii sesiuni in aer liber iar restul timpului de lucru de acasa sau pe banca in parc. Deci si Noi suntem putin Google Corporation.
 
 
Nu imi imaginez viata inchis intre 4 pereti!
Sa ma terorize colegii, sau seful mereu frustrat si plafonat si sa imi distruga starea de spirit si sa ma duc acasa nervoasa si sa ma descarc in familie. Nevorbind ca cineva infara de mine sa imi spuna sa fac ore suplimentare neplatite, cum cei de la stat fac!
 you could work from everywherework from home lucreaza de acasa forever living
 
Va multumesc tuturor care suportati aceste moduri de torturi si sunteti acolo in spatele ghiseelor de la banca, de la finante, sau asistentel au grija de noi, dar eu aleg sa fiu FOREVER.
 
 
 
 
Recomand cu drag un articol de la FORBES in aceasta tema, despre viitorul Part Time joburilor :
"Ceva companii multi-level marketing, precum si de marketing de rețea sunt gata să profite de situatie, adica ofera aceste nevoi de a da nu numai un produs dar si un stil de viata.
Ca rezultat, industria ar putea confrunta in curand mai mare decât cresterea de viață, stimulat de baby boomers care doresc să se adapteze sentimentele lor de pensionare si a planurilor pentru viitorul lor."
 
 
No comments yet.

Leave a Reply