Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Sentiment de indoiala sau frustrare in busines ?!

Sentiment de indoiala sau frustrare in busines ?!

Câţi dintre voi nu aţi avut, măcar o dată în activitatea voastră în Forever, un sentiment de îndoială sau de frustrare?

Sunt sigur că vi s-a întâmplat tuturor. Eu cu siguranţă l-am trăit, mai ales la început, când am înfiinţat compania Forever .

Sentiment de indoiala sau frustrare in busines Câţi dintre voi nu aţi avut măcar o dată în activitatea voastră în Forever un sentiment de îndoială

Pe atunci, mulţi oameni se îndoiau de puterea plantei de Aloe vera sau de faptul că o astfel de companie ar putea să ajute milioane de oameni din întreaga lume să arate şi să se simtă mai bine, dar şi să experimenteze libertatea financiară.

Nu putem controla mereu situaţiile care apar în viaţa noastră, dar putem controla modul în care alegem să le vedem.

Abraham Lincoln a spus:

„Putem să ne plângem că trandafirii au ţepi sau putem să ne bucurăm ca ţepii au trandafiri".

Putem fie să ne descurajăm atunci când cineva nu împărtăşeşte viziunea noastră asupra oportunităţii companiei sau care spune “nu” propunerii noastre de a-şi începe propria afacere Forever ori putem să ne schimbăm modul în care privim lucrurile.

Cum ar fi dacă ai privi o astfel de situaţie într-un mod pozitiv?

Ar putea fi o ocazie bună pentru tine să-ţi evaluezi abilităţile de a-ţi prezenta afacerea, de a promova produsele sau de a-ţi împărtăşi pasiunea şi de a le îmbunătăţi în viitor. Probabil că mulţi dintre voi aţi refuzat o dată oportunitatea Forever pentru că, pur şi simplu, nu era momentul potrivit pentru voi. Poate fi la fel şi în cazul celor care te refuză în primă instanţă. Când momentul va fi potrivit pentru ei, îşi vor aminti pasiunea, implicarea şi dorinţa ta de a-i ajuta.

Subconştientul nostru este incredibil de puternic. Ai fi uimit să afli câte poţi reuşi atunci când vezi lucrurile într-o notă pozitivă.

Nu este întotdeauna uşor. Sunt multe situaţii în care oamenii aleg calea negativismului. Aminteşte-ţi mereu că este doar alegerea ta!  Dacă gândeşti pozitiv, vei atrage lucrurile pozitive în viaţa ta. Dacă tratezi totul cu negativism, atunci vei atrage doar lucrurile negative în jurul tău.

Am văzut oameni care au reuşit lucruri extraordinare în afacere după ce şi-au schimbat perspectiva. De aceea, în loc să ne concentrăm atenţia asupra oamenilor care nu au crezut de la început în Forever, noi alegem să ne canalizăm mereu energia spre cei care au făcut-o şi care au căutat permanent să ne urmeze exemplul.

Mereu al vostru,

Rex Maughan

Articol din Revista F O R E V E R | R o m â n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 5 |

Te asteptam in echipa noastra de busines Forever, sa simti cum este sa fii liber. Sa cream impreuna o retea de succes  flpo, din cunostintele, prietenii si clientii tai multumiti!

Eva 0744 298 921 evaszaboflp@yahoo.com Adrienne  0744 64 25 77

No comments yet.

Leave a Reply