Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Afecere pentru tineri De ce am nevoie sa incepe afacerea Forever

Ioana M. are 24 de ani, este din Cluj-Napoca, a terminat facultatea de Horticultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, iar odată cu vârsta majoratului a făcut primii paşi în afacerea Forever.

După şase ani de eforturi susţinute şi încredere în forţe proprii, adună astăzi laurii curajului său. Povestea ei în afacerea Forever însă continuă…

Afecere pentru tineri De ce am nevoie sa incepe afacerea Forever

 

Povestea ei a inceput cu  Aloe First, Cu Aloe First a început totul…

Am cunoscut produsele Forever prin intermediul mamei mele, care, în prezent, este Manager. Prima oară, mama a adus Aloe First în casa noastră pentru o julitură pe care o aveam la genunchi.
L-am folosit, julitura a dispărut şi nu a lăsat nicio urmă – poate doar una în suflet, însă pe care aveam să o înţeleg mai târziu, când am făcut primii mei paşi în afacerea Forever.

Cand incepi o afacere este important calitatea produselor sai renumirea firmei cu care colaborezi Calitatea produselor, impuls către dezvoltarea afacerii

În jurul vârstei de 18 ani, am început să cochetez cu ideea de partener Forever, pregătindu-mă astfel pentru a face pasul de la consumator de produse Forever la dezvoltator de afacere Forever.
Eram nerăbdătoare să le împărtăşesc prietenilor mei atât produsele, cât şi avantajele acestei afaceri. Terminarea facultăţii m-a ajutat să-mi dezvolt această afacere full-time.
Îmi doream foarte mult să lucrez pe cont propriu, să fiu independentă şi să-mi ajut familia şi pe toţi cei dragi.

Mă atrage mult lumea Forever, prin produsele pe care le-am cunoscut în adolescenţă, prin stilul de viaţă sănătos, dar şi prin independenţa financiară pe care modelul de afacere o oferă.

Ştiam însă că, pentru a mă dezvolta, trebuia să citesc şi, de aceea, m-am orientat către literatura de specialitate, atât scrisă, cât şi online, încercând să-mi echipez afacerea cu toate elementele de care aveam nevoie.

Afecere pentru tineri De ce am nevoie sa incepe afacerea Forever cum ma inscriu in forever

Care sunt obstacolele in aceasta afacerea Forever
Piedicile, doar un pas înainte…

La început, îmi era dificil să-mi menţin motivaţia şi încrederea pentru a continua.
Nu reuşeam foarte bine să accept refuzurile oamenilor.
Însă prezentările din lumea Forever care abordau aceste dificultăţi mi-au fost un sprijin uriaş.
Astfel, o parte din succesul meu se datorează şi participării la seminariile despre afacere şi produse organizate de doamna Maria Pop, Soring Manager, de la care am învăţat enorm: organizare, disciplină, perseverenţă. Sandu Ştefan, Senior Manager, mi-a deschis calea către lumea comunicării eficiente, dar cel mai mare noroc al meu provine din familie, căci sponsorul şi Managerul meu este chiar mama, M. Garofiţa.

Mama m-a sprijinit atât părinteşte, cât şi ca Manager Forever, contribuind la dezvoltarea mea personală, nu numai pe filieră  părintească, ci şi profesională, pe filiera Planului de Marketing Forever.

Afecere pentru tineri De ce am nevoie sa incepe afacerea Forever produse forever comanda www.produsealoe.com

Acestea sunt doar câteva exemple de oameni care au contribuit la dezvoltarea afacerii mele, a echipei mele, dar şi la dezvoltarea pe plan personal.

Nu mă simt diferită de ceilalţi.
Pentru mine, atingerea nivelului de Supervizor are legătură şi cu experienţa de vară, în care, pe o perioadă de două luni, am fost angajată la o instituţie de stat cu program de opt ore pe zi. Munca era foarte stresantă, repetitivă, nu simţeam nicio contribuţie a acesteia în dezvoltarea personală, iar beneficiile financiare erau foarte mici.
Totuşi, această perioadă reprezintă, oarecum, platforma mea de lansare, căci experienţa în sine mi-a dat încredere şi dorinţa de  a face mai mult. 

După doar două luni de zile, mi-am dat demisia şi m-am concentrat exclusiv pe afacerea mea Forever.

Am încheiat luna septembrie cu 7 puncte.

În octombrie, am reuşit o creştere de 3 puncte şi am ajuns la 10, iar noiembrie a fost închis cu puţin peste 15 puncte şi nivelul de Supervizor. Trecutul de angajat public, deşi scurt, m-a ajutat să apreciez şi mai mult lumea Forever, produsele, dar şi Planul de Marketing.

Afecere pentru tineri De ce am nevoie sa incepe afacerea Forever inscriere in forever membru

Astăzi, sunt încă la început de drum, dar îmi organizez singură programul, nu mai am surse de stres extern şi am libertatea de a alege cu cine voi lucra.

Echipa mea este încă mică, dar dinamică şi determinată.

Ne sprijinim reciproc, ne motivăm reciproc şi profităm la maximum de experienţa comună câştigată în viaţa de zi cu zi în lumea Forever.

Vă veţi întreba probabil ce am avut în plus în această perioadă care a condus la calificare.

Răspunsul este simplu: mult entuziasm, determinare, încredere în mine şi deschiderea de a învăţa în fiecare zi ceva nou. Când toate aceste ingrediente există, şi Universul e de partea noastră.

Faptul că pot să-mi fac programul cum îmi doresc eu, că nu există acel stres dăunător, ci un stres plăcut,

pot să zic, faptul că ne putem alege cu cine dorim să lucrăm, că avem o echipă care ne învaţă cum să avem succes în această afacere şi suntem plătiţi foarte corect, în funcţie de implicarea noastră.

Articol preluat din Revista Oficiala : F O R E V E R | R o m â n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | f e b r u a r i e 2 0 1 5 | 1 9 0

Va intereseaza un asfelt de job, unde stresul este unul placut nu daunator?!
Doriti sa lucrati intr-o echipa dinamica si tanara?
Insa cu un suport cu experienta de 16 ani in afacere, produse de calitate si o companie in spatele ei de 36 ani?!

CONTACT

Distribuitor Forever Living Romania, Produse Forever, Afacere Forever
0744 64 25 77
0744 298 921

#ForeverLivingRomania
#AfaceriTineri
#AloeVeraCluj
#AloeVeraOradea
#AleoVeraTimisoara
#aloeVeraRomania
#comandaProduseForever

No comments yet.

Leave a Reply