Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Despre FLP

[chatbot]

Aici poți descărca Catalogul de Produse.

Aici poți descărca Formularul de Comanda valabila din iunie 2015 cu noua politica FLP.

Forever Living Products România şi-a deschis porţile în 1998 şi este în prezent una dintre cele mai mari companii de Network Marketing din România. Are sediul central în Bucureşti şi depozite operaţionale în Cluj, Arad, Braşov, Iaşi, Constanţa şi Craiova, precum şi la Chişinău, în Republica Moldova.

Acest website reprezinta grupul de ditribuitori din linia Szabo Eva, Soarign Manager in afacerea Forever FBO

Prin acesta pagina dorim sa va preznetam atat produsele cat metodele noastre de lucru si pasiunea pentru tot ceea ce insemana sanatate, binestare corpolala si financiara.

Suntem oameni de afcacere pozitivi, atragem tot ce este pozitiv, sper ca si  Tu ai ajuns pe acets website cautand ceva pozitiv pentru viata ta, sa fii mai in forma, FIT, sa folosesti produsele Forever pentru a te mentine frumos sau fumoasa sau sa incepi o afacere, de ce nu?!

Ne gasaesti pe aceste numere de telefon sau prin e-mail

0744 64 25 77 Adrienne    si     0744 298 921 Eva    evaszaboflp@yahoo.com Aici gasesti un link catre websiteul official al firmei www.comenziforever.ro

Cum am mentionat mai sus, noi suntem Busines Owners, nu firma oficiala, dar o comanda se poate face doar prin inscriere, sub o persoana nu direct de la firma.

Toata lumea asa incepe, cu un membership sau card membru, dar Te rugam sa verifici, sa te linistesti.

Ceea ce oferim Noi, este increderea in persoana noastra, experienta de 17 ani in Forever,  echipe, adica contacte in intreaga  tara.                      Asteptam sa ne contactezi sa te servim cu informatii!

Aloe Vera "vindecatorul tacut"

Aloe vera este o specie de plante suculente care este probabil originara din nordul Africii.

Specia nu prezinta populatii naturale, desi alte aloe sunt prezente in Africa de nord". Specia este adesea folosita in fitoterapie de la inceputul secolului I e.n., fiind mentionata in Noul Testament (Ioan 19:39 si a venit si Nicodim, cel care venise la El mai inainte noaptea, aducand ca la o suta de litre de amestec de smirna si aloe…. ).

Vechii egipteni foloseau aloe pentru intretinerea frumusetii. Chinezii o numeau „medicamentul armoniei“, iar amerindienii „vindecatorul tacut“. 

Rusii ii spun „elixirul longevitatii“

Medicul grec Dioscoride si enciclopedistul latin Plinius cel Batrin pretuiau foarte mult proprietatile terapeutice ale acestei plante. 

In acele vremuri, in Europa, sucul de aloe costa foarte mult. Se spune ca Alexandru Macedon a incercat sa cucereasca un teritoriu tocmai pentru ca era cultivat cu aloe, din care bastinasii faceau un suc cu proprietati tamaduitoare. cititi despre mai jos………

Testimoniale despre produsel Forever Living de la un sportiv


Distribuitor Autorizat Forever Living Romania

Biroul nostru din Judetul Bihor, Oradea va sta la dispozitie ca sa cunoasteti mai bine atat produsele companiei Forever Living cat si partea de afacere / de cariera.

distribuitor autorizat forever living birou forever living oradea str garoafei nr 3 A Aloe vera oradea
Distribuitorii Forever de pe mapamond fac ca aceste produse minunate, sa ajunga peste tot in lume.
In acest biroul nostru de prezentare din Oradea, Bucuresti, Timisoara si Constanta puteti consilia disrtibuitorii forever, sa faceti cunostinta cu prdusele forever living sau sa testati unele dintre produsele forever.


Aloe Vera Badbadensis Miller compozitia, ce este aloe vera ?!

In compozitia chimica a frunzei de Aloe vera se gasesc 18 aminoacizi din cei 22 necesari organismului (7 din cei 8 esensiali: valina, leucina, izoleucina, fenilalanina, metionina, lisina si threonina fiind esentiala unei ………. cititi in contiunare

Comanda Aloe Vera Gel

0744 298 921, 0765 24 68 78

Oradea, str Garoafei nr 3 A

#foreverBucuresti    #aloeveraBucuresti #foreverTimisoara   #aloeveraTimisoara #foreverConstata      #aloeveraConstanta #foreverSuceava        #aloeveraSuceava #foreverOradea        #aloeveraOradea #foreverSatuMare    #aloeveraSatuMare #foreverBistrita        #aloeveraBistrita #foreverNasaud        #aloeveraNasaud #foreverArad     #aloeveraArad  #AleoVeraBucuresti    #ComandaProduseForever #ForeverLivingBucuresti #ComenziForeverArad

No comments yet.

Leave a Reply