Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Bolile cardiace si produsele forever dedicate inimii tale

Bolile cardiace si produsele forever dedicate inimii tale

Sănătatea inimii a devenit o problemă globală de sănătate publică, după ce specialiştii au estimat că, până în 2020, bolile cardiace vor deveni principala cauză a mortalităţii în lume.

Stilul de viaţă are cea mai mare pondere în menţinerea sănătaţii optime a inimii. Prin câteva schimbări simple, îţi poţi proteja inima.

Bolile cardiace si produsele forever dedicate inimii tale #inima #cardiac #love #heart # #foreverliving #foreverlivingromania #comenziforever

Hrăneşte-ţi inima

Alimentaţia este unul dintre cele mai puternice secrete ale sănătăţii şi ale stării de bine.

Prin intermediul alimentaţiei, furnizezi organismului, inclusiv inimii, toţi nutrienţii necesari pentru a-l ajuta săfuncţioneze la capacitate maximă.

Printre cele mai importante alimente care „hrănesc” inima şi pe care este indicat să le ai în vedere în meniul zilnic sau săptămânal se numără peştele, măslinele, fructele de pădure, fructele oleaginoase şi cerealele integrale.

Programul agitat şi stresul cotidian pot transforma ideea de stil de viaţă sănătos sau de alimentaţie echilibrată într-un ţel greu de atins.

Atunci când nu ai timpul necesar pentru a-ţi organiza un meniu echilibrat şi pentru a furniza organismului toate substanţele nutritive de care are nevoie, apelează la suplimentele alimentare, adjuvante în menţinerea unui organism sănătos.

Bolile cardiace si produsele forever dedicate inimii tale #foreverCardio #forevercardioHealth #q10 #aloeVera #foreverliving #foreverlivingromania #comenziforever

Forever CardioHealth furnizează corpului substanţe nutritive cu rol important în menţinerea sănătăţii optime a aparatului cardiovascular.

Creat special pentru a se dizolva în paharul tău cu Forever Aloe Vera Gel, suplimentul acoperă necesarul de coenzima Q10, care reprezintă „hrană” pentru celulele organismului, şi furnizează substanţe antioxidante esenţiale pentru sănătatea inimii.

Pune-ţi inima în mişcare si mananca sanatos

Dincolo de alimentele şi suplimentele care îţi hrănesc zilnic inima, este recomandat să te asiguri că o menţii şi „în formă”, prin mişcare fizică susţinută. Rezervă-ţi câteva zeci de minute din program, de 2-3 ori pe săptămână, să-ţi pui corpul în mişcare şi să oferi inimii antrenamentul de care are nevoie pentru a concur cu brio la cel mai important maraton: viaţă lungă şi sănătoasă.

Mişcarea fizică face „casă bună” împreună cu Forever Ginkgo Plus, un supliment alimentar creat pe baza unei formule unice, alcătuite din patru plante esenţiale. Este vorba de Ginkgo biloba, Ganoderma, fructele de Schisandra şi remediul Fo-ti o combinaţie cu rol esenţial în tonifierea şi susţinerea elasticităţii vaselor de sânge.

Scapă de griji!!!

Tensiunile emoţionale şi perioadele de agitaţie sunt, de cele mai multe ori, inevitabile în viaţăStresul cotidian reprezintă unul dintre cei mai periculoşi factori de risc pentru sănătatea inimii, predispunându-te la hipertensiune arterială, infarct sau alte boli cardiace.

A-Beta-CarE este aliatul stării tale de relaxare. Alungă stresul din viaţa taşi uită de oboseală cu un supliment alimentar al cărui conţinut format din vitamina A, vitamina E şi Seleniu formează o fortăreaţă împotriva atacului radicalilor liberi asupra frumuseţii şi sănătăţii organismului, implicit asupra inimii.

Produsele din această categorie nu au fost evaluate de FDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomaticsau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de afecţiuni.

În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă medicală trebuie să consultaţi medicul de familie.

Cest articol este preluat din revista officiala F O R E V E R | R o m â n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | f e b r u a r i e 2 0 1 5 | 1 9 0

Contact distribuitor forever
Comanda produse forever
Distibuitor autorizat Forever
Intreaba pentru o reducere cu card membru

0744 64 25 77
0765 24 68 78

#BaiaMare #Oradea #Timisoara #ClujNapoca #Cluj #Bistrita #Brasov #Sibiu #Constanta #Suceava

#ForeverConstanta #ForeverSatuMare #SatuMare #Carei 

##boliInima #cardio #cardiac #cardioHealth #coenzimaQ10 #ginko #ganoderma #comenziforever #produseforever #aloeveraBihor #aloeveraBucuresti #aloeveraTimisoara

No comments yet.

Leave a Reply