Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

36 de ani Forever Livinig Products

Forever Living Products din 1978, de 36 de ani Forever ne sta la dispozitie cu binele cunosct Aloe Vera Gel. Iar in acesti 36 de ani de succes au aparut peste 100 de produse forever.

Primul Success Day al anului, organizat pe 7 februarie, la Romexpo, s-a transformat într-o poveste energică bogată în noutăţi, emoţii şi lecţii de viaţă menite să ne amintească faptul că în lumea Forever domnesc diversitatea, bucuria şi dragostea de oameni şi de succes.

Tineri, frumoşi şi energici, Radu Vingan, Supervizor, şi Dana Pop, Manager, au fost gazdele evenimentului aniversar din 2015 şi ne-au animat cu efervescenţa, prospeţimea şi dinamismul lor – calităţi pe care încercăm să le insuflăm constant tuturor colaboratorilor din lumea Forever.

Amintiri din viitor FLP

Imediat după ridicarea „cortinei”, Dana şi Radu au lăsat loc, pe scena din Sala Titulescu, Directorilor Generali Dora şi Gabor Szőcs, care au pendulat în discursurile lor între recunoaşterea celor mai frumoase şi emoţionante momente din istoria companiei şi construirea unui viitor strălucit în afacerea Forever, prin soluţii noi, moderne şi la îndemână.

36 de ani Forever Livinig Products Succes Day #flp #foreverromania #aloeveromania #manageiforever  sediu bucuresti forever

Creionând în cuvinte şi emoţii frânturi din istoria companiei noastre în România, Gabor Szőcs a făcut o incursiune în trecutul impresionant al celor 16 ani care s-au scurs.
Printre momentele frumoase trăite în marea familie Forever, el ne-a amintit, cu nostalgie, şi faptul că nu întâmplător evenimentul aniversar din acest an a fost organizat la Romexpo, locul în care succesul companiei a prins primele rădăcini în ţara noastră.

Din trecut, am revenit aproape instantaneu în prezent şi am îndrăznit, entuziaşti şi dornici de a reuşi, să aruncăm o privire şi în viitorul care ne aşteaptă în compania Forever. Discursul Dorei Szőcs ne-a oferit frâiele necesare pentru a ne ghida afacerea mai repede şi mai uşor spre succesul pe care îl merităm şi îl dorim: pachetele.

Anul 2015 a fost desemnat de Directorii Generali ai companiei „Anul Pachetelor”, întrucât aceste kituri de produse vă pot oferi şansa unei ascensiuni fulminante a afacerii voastre, mai simplu decât credeţi.

Revoluţia F.I.T. cucereşte şi România Învăluită în energie şi exuberanţă, lansarea programului F.I.T. şi, implicit, a noilor pachete C9, F1 şi F2 în România a fost cireaşa de pe tort a evenimentului.

Jocurile de lasere, discursul medicului nutriţionist sportiv Şerban Damian, colaborator cu experienţă al companiei, invitaţia unică la mişcare fizică lansată de Dimi, Group Fitness Manager la exclusivistul Stejarii Country Club din Bucureşti, precum şi momentul artistic în care am dansat energic pe ritmurile percuţioniştilor de la Drum Cafe ne-au familiarizat şi ne-au adus mai aproape de tot ce înseamnă şi transmite programul F.I.T. – un stil de viaţă sănătos… Forever.

36 de ani Forever Livinig Products Succes Day #flp #foreverromania #aloeveromania #manageiforever Forever

După ce ne-am încărcat bateriile cu energie şi ne-am convins că programul F.I.T. este un elixir al sănătăţii şi al unui corp tonifiat, mereu în formă, ne-am luat o doză specială de motivaţie din discursul emoţionant al invitatei noastre speciale: Magda Coman, manechin internaţional imobilizat în scaun rulant, care a devenit nu doar un model de urmat pentru noi, ci şi imaginea Flawless by Sonya, datorită frumuseţii sale naturale şi strălucitoare.

Printre momentele de inspiraţie pe care ni le-au oferit vorbitorii, i-am aplaudat la scenă deschisă pe toţi cei care au mai urcat o treaptă în Planul de Marketing (Asistent Supervizori, Supervizori, Asistent Manageri, Manageri), pe cei care s-au calificat ca Sponsori ai Săptămânii sau ai Lunii, pe cei care au realizat Programul Stimulativ de Merit, care s-au regăsit pe podium în Topul realizat în funcţie de Punctele Totale şi Nonmanageriale şi pe toţi distribuitorii care s-au calificat la Raliul Global.

36 de ani Forever Livinig Products Succes Day #flp #foreverromania #aloeveromania

Privind spre viitor, învăţând din trecut

Privind spre viitor, învăţând din trecut În Forever, privim întotdeauna spre viitor, spre oportunităţi noi, însă nu uităm să aruncăm, din când în când, câte un ochi şi spre trecutul care ne ajută să învăţăm cele mai valoroase lecţii pentru dezvoltarea afacerii şi a echipei fiecăruia.

La mulţi ani, Forever Living România!

Am încheiat ziua cu două momente festiverecitalul Luciei Dumitrescu, un talent muzical de excepţie, prietenă veche şi iubitoare a produselor Forever, şi un tort impresionant – menite să marcheze cei 16 ani minunaţi în care familia Forever a crescut şi s-a maturizat alături de fiecare dintre voi, dar şi un nou început în dezvoltarea afacerilor voastre, lansarea noilor pachete fiind doar una dintre noile strategii pe care Forever le propune în acest sens.

La sfârşit, am tras o singură concluzie: după 16 ani, suntem mai tineri şi mai vibranţi ca niciodată, iar atât noi, cât şi afacerile noastre putem deveni cu adevărat FAB & F.I.T.!

Articol preluat din revista oficiala F O R E V E R | R o m â n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | m a r t i e 2 0 1 5 | 1 9 1

Va intereseaza un asfelt de job, unde stresul este unul placut nu daunator?!
Doriti sa lucrati intr-o echipa dinamica si tanara?
Insa cu un suport cu experienta de 16 ani in afacere, produse de calitate si o companie in spatele ei de 36 ani?!

#ForeverLivingRomania
#AfaceriTineri
#AloeVeraCluj
#AloeVeraOradea
#AleoVeraTimisoara
#aloeVeraRomania
#comandaProduseForever

CONTACT

Distribuitor Forever Living Romania, Produse Forever, Afacere Forever

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577

No comments yet.

Lasă un răspuns