Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Antreprenorul tanar

Notiunea de antreprenor definitia atanarului antreprenor

Noţiunea de antreprenor este descrisă de multe definiţii care vorbesc despre iniţiativă, putere de muncă, sacrificii, hotărâre, capacitatea de  a învăţa din greșeli și de a merge mai departe. Dar descrierea cea mai  apropiată de spiritul Forever mi s-a părut aceasta:

Antreprenorul este un individ care, în loc să muncească în calitate de  angajat, conduce o afacere și își asumă atât riscurile, cât și recompensele  oferite de această iniţiativă prin produsele sau serviciile comercializate.  Pentru tinerii aflaţi la început de carieră în Forever, această definiţie  este de bun augur.

 

antreprenorul tanar antreprenorul tanar forever tineri afacere flp

În primul rând, compania oferă oportunitatea de a începe o afacere cu riscuri minime. Investițiile constau în timp și energie, iar rezultatele sunt direct proporționale cu efortul depus.  Este cadrul ideal pentru start, cu condiția să ai curajul inițial de a porni la drum, apoi tenacitatea de a păstra ritmul propus Orice tânăr la începutul vieţii profesionale visează să urce într-o ierarhie, să ajungă acolo unde merită.

 

Esti plafonat in colectivul in care lucrezi Vrei sa evadezi si sa optii pozitii superioare in job ?!

În calitate de angajat, traseul acesta este plin de bariere și depinde de mulţi factori externi. Realitatea poate fi dură atunci când muncești într-un colectiv și evoluţ ia ta este decisă de alţii. Forever, în schimb, încurajează permanent ascensiunea către poziţiile superioare ale Planului de Marketing, unde fenomenul de ”plafonare” nu există. Singurul element de care depinde acest traseu este antreprenorul însuș

Prin întâlniri de pregătire, materiale informative, cursuri, webinarii ori prin formarea directă cu ajutorul sponsorului, fiecare FBO este asistat în ridicarea nivelului profesional și îmbunătăţirea abilităţilor personale.

antreprenorul tanar antreprenorul tanar forever tineri afacere

Un tânăr care intră în Forever învață o meserie de actualitate, acumulează rapid cunoștințele necesare și este capabil, în cel mai  scurt timp, să conducă o afacere.

Tinerii au nevoile financiare cele mai mari, fie pentru a-şi întemeia o familie, a-şi construi o casă sau, pur și simplu, pentru a-și îndeplini un vis.

Angajatorii sunt rareori dispuși să remunereze competenţa de la primii ani de carieră. În Forever, această barieră nu există.

Aici, un om tânăr, priceput și muncitor va câștiga întotdeauna atât cât merită. Mai mult decât atât, el nu depinde doar de salariu ca singură sursă de venit.

 

Oportunităţile de câștig în Forever sunt multiple

Oportunităţile de câștig în Forever sunt multiple, de la marja de profit în vânzarea produselor până la programele stimulative, bonusurile de volum sau cele de conducere.

Pentru fiecare angajat nou, stabilitatea companiei pentru care va lucra este importantă. În mediul economic actual însă schimbările se petrec rapid, iar oamenii nu mai pot fi siguri de posturile pe care se află. Forever Living are, în schimb, peste 35 de ani de evoluţie pozitivă, un argument puternic pentru a te alătura acestei companii în calitate de proprietar de afacere.

 

A fi tânăr în Forever nu se măsoară după anul nașterii.

Cei care au început o carieră și au succes în afacere au pecetea tinereţii în suflet. Ei au reușit și reușesc în continuare, pentru că au un ideal și îl urmăresc cu energie și pasiune. Acesta este, în fapt, secretul tinereţii Forever.

EXERCIŢIU

Un bun antreprenor este și un bun lider, o sursă de inspiraţie pentru cei din echipa sa.

Rememorează ”De ce?”-ul care te-a determinat să începi o carieră în Forever, apoi confirmă-l, urmărindu-l pe Simon Sinek în prezentarea ”Ce fac marii lideri pentru a îndemna la acţiune?”

 

Alexandru Israil Specialist marketing

 

Articol din revista FOREVER România & Republica Moldova | octombrie 2015 | 198

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577

2 Responses to “Antreprenorul tanar”

  1. Timar Csaba 2015-11-26 at 22:39 Permalink

    simply SUPER

    • Adrienne 2015-12-05 at 23:24 Permalink

      va multumim, ne bucuram ca sunteti multumit!

Lasă un răspuns