Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Reţelele de socializare utile în dezvoltarea afacerii

Reţelele de socializare utile în dezvoltarea afacerii

O reţea online de socializare te conectează cu prietenii, familia, colegii de serviciu şi cunoştinţele şi te ajută, totodată, să intri în legătură cu oameni noi. poţi afla, dintr-o privire, cine pe cine cunoaşte şi cu cine sunt prieteni prietenii tăi. odată ce ai adăugat
noi persoane pe reţeaua ta de socializare, poţi foarte uşor să distribui fotografii şi filmuleţe, să trimiţi mesaje, să postezi comentarii, să stabileşti evenimente, să discuţi şi să faci recomandări. Cercetările făcute în domeniul social media arată că cel puţin patru din zece utilizatori din mediile de socializare online au cumpărat un obiect în urma promovării acestuia pe Facebook, twitter sau pinterest.

 

Reţelele de socializare utile în dezvoltarea afacerii

Cata la suta % din populaţie foloseşte următoarele reţele de socializare

Facebook – 73%

Twitter – 24%

Pinterest – 15%

Cata la suta % dintre utilizatori au cumpărat ceva în urma promovării pe următoarele reţele:

Facebook – 38%

Twitter – 22%

Pinterest – 29%

Reţelele de socializare online sunt foarte utile în dezvoltarea afacerii şi pot contribui la succesul acesteia.

Unul dintre aspectele esenţiale pe care trebuie să le iei în calcul este conţinutul care trebuie să se distingă din marea de informaţii postate online şi să ofere audienţei idei relevante şi valoroase. În Forever, conţinutul trebuie, de asemenea, să respecte şi regulile de promovare disponibile în Politicile Companiei, ceea ce înseamnă că nu este permis să faci afirmaţii de natură medicală despre produse.

Cum selectezi un conţinut postat care să aibă impact?

Monitorizându-ţi propriul comportament în mediul online. Observă ce răspunsuri dai şi ce postări ale altora îţi atrag atenţia. Vei reuşi  astfel să-ţi faci o imagine despre ce funcţionează în cazul tău şi ce nu.

Conform statisticilor Facebook, postările care includ un album foto, o poză sau un filmuleţ generează cu 180%, 120% şi, respectiv, 100% mai mult interes.

Ţelul tău ar trebui să fie să promovezi un conţinut care să-ţi confere credibilitate ţie, ca persoană, dar şi afacerii tale, conţinut care să-i determine pe ceilalţi să-ţi caute şi să-ţ urmărească postările.

Este în regulă, de asemenea, şi să distribui conţinut postat de alţii.Atrage oamenii către un conţinut bogat în informaţii pe care îl postez  pe site-ul sau blogul tău. Acolo pot sta departe de distracţiile pe care le oferă reţelele de socializare şi pot acorda o atenţie sporită informaţiilor pe care le oferi. Pe lângă generarea de conţinut valoros pe Facebook, trebuie să fii, totodată, conştient şi de existenţa Facebook Edge Rank.

Simplu spus, Edge Rank este un instrument creat de Facebook care conferă importanţă şi prioritate postărilor de pe această reţea de socializare, determinând în ce măsură informaţiile postate de tine se vor regăsi în newsfeed-urile fanilor şi celor care te urmăresc. Numărul de like-uri, comentarii şi distribuiri ale postărilor tale reprezintă factorul cheie în obţinerea unui scor bun în Edge Rank. Cu cât este mai mare acest scor, cu atât mai multe persoane îţi vor vedea postările în propriile newsfeed-uri.

Iată de ce trebuie să te străduieşti mereu să găseşti noi modalităţi de a genera conţinut cu un impact puternic. Nu-ţi fie teamă să încerci lucruri noi! Ai grijă doar ca informaţiile să respecte Politicile Companiei Forever Living sau politicile Facebook, Twittr….etc.

Spaţiul virtual nu este cu mult diferit de Lumea reală. Sute de milioane de utilizatori ai internetului îşi accesează zilnic conturile de socializare. Chiar şi aici, într-un mediu în care este mult mai uşoară şi accesibilă, comunicarea trebuie să respecte bunele maniere.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o imagine impecabilă în spaţiul virtual. Pentru început renunţă la adresele de e-mail din adolescenţă. Alege adrese simple şi uşor de reţinut. Exemplu: ionescu.ada@email.ro în loc de ada87frumusik@email.ro

Brandul personal se construieşte de la primul contact vizual. Aşa că alege o Poză de profil care te caracterizează, o poză în care poţi fi identificat cu uşurinţă. Continuă cu numele utilizat pe conturile de socializare. Foloseşte numele tău real şi nu porecle (exemplu: Dany Dany)

Sucess in construirea unei afaceri online in orice domeniu ai fi!

 

Iti place ideea si vrei sa pornesti propria afacere Forever, asteptam sa ne contactezi pentru o programare

0744 64 25 77

No comments yet.

Leave a Reply