Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Daily cu suport celular avansat pentru toate zilele tale

 

Daily cu suport celular avansat pentru toate zilele tale

 

Nimeni nu mă poate răni fără permisiunea mea.

– Mahatma Gandhi

 

Este adevarat. Insa, in zilele noastre nu trebuie neaparat sa n e „raneasca” cineva din exterior, ne-o  facem noi cu mana noastra.

Insuficienta sau absenta din organism a unor elemente indispensabile metabolismului, carenta de vitamine sau minerale de calitate, ne ranesc asemanator cu un buldozer de cateva tone.

Suntem super informati,dar stim prea putin. 

 

Hormonii ne controlează viața într-o mare măsură

 

Hormonii ne controlează viața într-o mare măsură: reglează o mulțime de funcții în organism, de la creștere și până la dezvoltare, ritmul metabolismului dar și funcția sexuală și starea de spirit…daca exista combustibil.

Daca nu…te loveste buldozerul.

Cercetări care recent au luat o amploare semnificativă arată faptul că mai există un centru de comandă în organismul uman: în stomac!

 

adesea-ori-luam-decizii-cu-stomacul-oare-de-ce-sistemul-enteric-intestinal

 

Adesea ori luam decizii cu stomacul, oare de ce ?!

Sunt mai multi nervi, pe pereterele gastrointestinal, pe retea de neuroni intriseca, decat in maduva spinarii !

Echipe de cercetători de la mai multe universităţi din lume participă deja la ample cercetări privind această extensie miraculoasă – sistemul nervos enteric.

 

El are forma unei reţele neuronale, ce îmbracă intestinul subţire. Surpriza a fost mare pentru oamenii de ştiinţă angajaţi în acest câmp de cercetare, pentru că acest creier mai mic, situat în stomac, are în jur de 100 de milioane de neuroni, un număr mai mare de neuroni decât cel estimat a fi în măduva spinării!

Având în vedere complexitatea şi mărimea reţelelei neuronale, era greu de crezut că funcţiile acestei extensii a reţelei neuronale s-ar reduce doar la fiziologia digestiei.  

Poate am mentionat de prea multe ori, ca viata si moartea se decid in intestine .

 

Articolele mele, parca mereu raman neterminate…Deoarece contez pe inteligenta ta si sunt sigura, ca adevarul te va face sa dezvolti esenta mai departe…

Aloe Vera Gel pentru intestinele tale, Daily cu suport celular avansat pentru toate zilele tale,sa poti spune cu adevarat ca „Nimeni nu ma poate rani fara permisiunea mea” Raspunsul meu este calitatea conteaza.

forever-daily-vitamine-forever-aloe-vera-gel-pentru-intestine

Pentru asta iti recomand produsele de la Forever….De fapt calitatea este totul.

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577

#EvaSzaboFlp

#calitateaconteaza

#lucrurilemicifacdiferenta