Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Dezvoltarea afacerii online si offline Flp

Dezvoltarea afacerii online si offline Flp

Au ieşit din tipare şi au preluat un trend care la ora actuală face furori în Anglia, ţara numărul 1 în Forever – sesiuni de lucru cu echipa în aer liber, într-o atmosferă relaxantă. Au descoperit că online-ul este un mediu fertil pentru cultivarea succesului şi l-au transformat într-un atu pentru înflorirea afacerii lor.

dezvoltarea afacerii online si ofline succes in lumea virtuala cum sa iti dezvolti afacerea virtual business online

Ei sunt Adriana şi Valentin N, Eagle Manageri şi membri KLC în Forever România.

Despre calificarea la Eagle de anul acesta, dar şi despre punctele forte şi slabe ale online-ului în dezvoltarea afacerii Forever, ne povestesc chiar ei.

 

Secretul pentru o calificare garantată la Eagle

“Secretul este cunoscut de toată lumea: preocuparea deA FACE! Acţiunea constantă  este cheia!

Facem de toate:

dentificarea clienţilor plus fidelizarea lor;

identificarea de noi parteneri,

formarea lor de bază şi apoi dezvoltarea abilităţilor de lider;

adică, încercăm să atingem tot ce este scris în manualul Primii Paşi spre Manager.

 

Cele 4 greşeli frecvente în online

“Am înţeles de la început că în social media oamenii caută socializare. Şi distracţie… Pe scurt, dacă vrei să socializezi online, trebuie să arăţi un stil de viaţă şi cel mai bine este să creezi conţinut original. Ce nu prea merge (vorbim de greşelile noastre) sunt:

1. Promovarea de produse, preţuri, invitaţii la cumpărare;

2. Exces de share-uri;

3. Postări amestecate, din domenii diferite, fără valoare;

4. Implicarea prin comment-uri, share-uri, like-uri, repetat, în diferite cancan-uri de moment.”

Cele 3 instrumente online pe care le folosesc zilnic

1. Înscrierea online

– prin folosirea zilnică a link-ului personal de afiliere din site-ul companiei:

www.comenziforever.ro – care a devenit pentru noi cel mai rapid instrument de a înscrie parteneri – uşor de folosit şi extraordinar de eficient; partenerul nostru este,

acum, la “doar un click distanţă”!

2. FLP360 – pe care-l accesăm zilnic pentru a afla situaţia punctelor credit personale şi starea echipei, precum şi site-urile create pe această platformă “4 in 1”: pentru oportunitatea de business, pentru promovarea de produse, pentru noul concept F.I.T. şi pentru stil de viaţă.

3. Facebook-ul şi grupurile

pe care le poţi crea pe această platformă: grupuri pentru parteneri, grupuri pentru clienţi, etc.

Am intrat deja cu toţii în lumea online. Cei mai tineri nici nu cunosc o alta. Ar trebui rapid ca toţi FBO să aibă un cont de Facebook activ conectat la principalele pagini şi conturi din lumea Forever; de asemenea, ar trebui să aibă cont pe Youtube şi bineînteles, o adresă de e-mail la care să primească Newsletter-ul companiei.”

Munca în echipă

– o relaxare pe malul Dunării

“Încercăm tot timpul să ne adaptăm cerinţelor momentului. Trăim un stil de viaţă diferit de al altora şi ne face plăcere să arătăm acest lucru, pentru că noi chiar iubim ceea ce facem.

Am ales să ne bem FAB-ul şi ARGI+-ul pe malul Dunării, la terasele care dimineaţa sunt goale şi care sunt excelente pentru sesiuni de planificări şi de dat telefoane, unde împărtăşim strategii şi idei pentru a ne creşte afacerea. Ne armonizăm astfel foarte bine cu echipa care începe să simtă, din ce în ce mai mult, că FOREVER = UN ALT STIL de VIAŢĂ.

Suntem permanent online, avem telefoane smart cu internet de mare viteză – purtăm cu noi, în fiecare moment, atât “magazinul Forever” deschis non-stop, cât şi lista de contacte.

Aşa că un telefon şi broşura “Primii Paşi spre Manager” sunt de ajuns pentru o afacere de 5 stele!

Suntem entuziasmaţi de noua perspectivă, aceea de a evada din cotidian şi ne bucurăm să fim “outside the box”.

Empatia şi încrederea de care dau dovadă echipa sunt calităţi care trec testul timpului; avem valori şi idealuri comune şi vrem să schimbăm vechiul tipar de lucru (în care cei tineri nu prea se regăsesc) cu acest nou concept – de prieteni Forever, care lucrează împreună pentru o viaţă de vis!”

succes in lumea virtuala cum sa iti dezvolti afacerea virtual online

Ce motiveaza sa contiunati ?! Motivaţia de a continua… Forever

“Suntem oameni normali, avem zile mai bune sau mai puţin bune, dar sunt multe motive pentru care mergem înainte cu pasiune: suntem noi înşine clienţi şi zilnic trăim calitatea Forever.

Avem clienţi fidelizaţi care sună şi ne povestesc încântaţi despre diferitele experienţe pe care le au cu produsele noastre, care fac în continuare comenzi, ne recomandă şi sunt mărturia că Forever aduce sănătate şi stare de bine în vieţile lor.

Suntem fericiţi să vedem entuziasmul noilor parteneri şi, în fiecare dimineaţă, ne ridicăm din pat cu încrederea că merită să împărtăşim oamenilor extraordinarul plan de

recompensare Forever – mult prea generos ca să-l poată ignora."

 

Eagle – primul obiectiv după Manager

“Eagle Manager ar trebui să fie obiectivul fiecărei personae care a ales să fie partener al companiei Forever. Este firesc, după ce te-ai calificat ca Manager, măcar să-ţi menţii nivelul

– adică să faci minimum 60 pc totale/lunar.

Şi dacă tot vorbim de afaceri, atunci obiectivul ar trebui să fie de a face profit, de a creşte portofoliul de clienţi, de a aduce noi parteneri în echipă – ceea ce înseamnă creştere – iar creşterea, după ce-ai ajuns Manager = cel puţin nivelul de

Eagle Manager.”

Comunicarea avantajelor Eagle în Forever

“Cei din echipa noastră s-au obişnuit să ne ştie Eagle! Nu credem ca ne-ar accepta altfel. Prin exemplul personal, le arătăm că după nivelul de Manager, începe adevăratul stil de viaţă Forever. Suntem ca o “carte deschisă” în care scriem, an de an, poveşti despre călătoriile de vis plătite de companie, weekend-urile Eagle

Day alături de lideri de top în destinaţii exclusiviste, recunoaşteri şi aplauze pe mari scene din România – şi toate acestea – lucrând ca şi ei, câteva ore pe zi, în propria afacere.

Să nu uităm şi de satisfacţiile financiare de care se bucură un Eagle Manager. Ne place să trăim la înălţime şi să ne respectam statutul pe care l-am atins în Forever – şi asta se vede!

 

Obiective în desfăşurare

“Lucrăm pentru calificarea la Eagle 2016 din Costa Navarino – Grecia, pentru că nu vrem să ne oprim din zbor! Dorim să atingem mai multe obiective până la finele anului 2015, dar, cum cele mai relevante sunt faptele, vom continua să lucrăm intens şi concentrat pe obiective, astfel încât să ajutăm cât mai mulţi oameni să aibă o viaţă minunată alături de Forever!

Sfârşitul anului 2015 ne va arăta dacă strategiile pe care le aplicăm aduc rezultate! Pentru că pomul bun se cunoaşte după roade, iar omul bun se cunoaşte după fapte!

 

Mulţumim familiei Niţu pentru sfaturile preţioase si pentru povestea frumoasă pe care o scriu zilnic în

Forever, le dorim să dea CLICK numai pe succes, să SHARE-uiască doar reuşite în jurul lor şi să TAG-uiască tot mai multe persoane în echipa lor.

Articol preluat din Revista Forever 2015 AUGUST

#succes #online #offline #afacereonline #Afacereoffline #trend #dezvoltareafacere #afacereforever #fbo #foreversuceava #flpcluj #flpsatumare

Vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica care lucreaza atat onlie cat si offline, multe intalniri, teme noi, prezentari, sesiuni in aer liber?!

0040 744 64 25 77 sau 0744 298 921

FB Eva Szabo

 

No comments yet.

Leave a Reply