Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

reciclare creativa, bidonasul galben se transforma

Reciclarea creativa

Reciclare recycle a atins creativtatea oamenilor. Suntem homo sapient si stim sa folosim un obiect in diferite moduri, simplul motiv creativitatea sau puterea de a rezolva o problema.

Problema nu este recenta, problema deseurilor este una deja existenta. Primul rand epuizarea surselor naturale al Terei, dupa acumlarea deseurilor si nefolosirea, sau refolosirea lor. Aceste probleme au aparut deodata cu consumism. Consum, se strica, l-am folosit, il arunc, cumpar nou, cam asa functioneaza industria moderna. Ce poti sa faci ca si un om mic de rand, lucruri mari! Iei toate obiectele folosite si incepi sa il refolosesti in mod creativ, inteligent, sau sa il transporti la locul unde esti sigur ca materia prima : plastic, hartie,metal, va fi corespunzator reciclat.

Cum sa reciclez corect?!

Incepe reciclarea corecta cu cele mai mici si frecvente obiecte din casa, locul de munca: recicleaza flacoanele, recicleaza ambalajele cosmetice, recycle plastic, recicleaza corect bateriile. Cele mai simple reguli, de adaugat evita pungile plastice!

Reguli de reciclare pe care daca le adopti pur si simplu DA MAI DEPARTE, folosesti sistemul de multiplicare, povestesti la 5 persoanae cat de bine te simti dupa ce reciclez,reciclez creativ si deja ai facut bine! As putea sa contiuu cat de bine ar fi ca inca 5 persoane sa afle si mai departe, dar nu cer mult 5 persoane infara de familie.

Ca o sursa de inspiratie, bidonasul galben pentru perioada de sarbatori se recicleaza in fata ochilor vostri. Bidonasul galben de gel de aloe vera are un ambalaj super rezistent, apara gelul, compozitia sa de razele soarelui, izoleaza super, are 3 straturi. Din #bidonasulgalben se pot face si alte creatii, fiind un plastic super rezistent.

Stiati ca in provincia canadiană sunt distribuite anual între 1,4 şi 2,7 miliarde de pungi din plastic, potrivit cifrelor guvernamentale. Dintre acestea, în jur de 14% sunt reciclate, iar restul sunt lăsate să se descompună la gropile de gunoi sau în natură, proces care durează 1.000 de ani şi care afectează viaţa sălbatică şi ecosistemele marine. „Pungile din plastic sunt o năpastă”, a spus primarul Montrealului, Denis Coderre, pentru AFP. Cele 82 de municipalităţi din zona metropolitană Greater Montreal au căzut de acord în unanimitate să le interzică, măsura urmând să intre în vigoare de la 22 aprilie 2018. sursa http://totb.ro

Parerea tinerilor despre reciclare

Şi Diana îşi doreşte un mediu mai curat. Este pasionată de pictură, iar de când face parte din această comunitate, „şevaletul” său este format doar din obiecte reciclate.

„Sunt persoane care au impresia că un obiect nou este mai important, dar cred eu că așa cum istoria ne învață să prețuim trecutul, sunt și oameni care prețuiesc obiectele vechi, bine lucrate și care aduc valoare tocmai prin vechimea lor”, spune Diana Mihăilescu

Tinerii care fac din deşeuri artă demonstrează că nimic nu e imposibil atunci când imaginaţia nu are limite şi când viitorul nu ne este indiferent.

„Trebuie să faci ceva să schimbi ceva în bine și să ai grijă de amprenta pe care o ai tu asupra planetei și asupra mediului înconjurător”, mai spune Patricia Drăgan.

. sursa digi 24

Reciclare bidoanasul galben de gel de aloe RECYCLE

Nu am nici un gand rau despre flaconul galben de gel de aloe, il iubesc, il ador, pastrez flaconul gol, se poate face multe lucruri cu ea, sa duci apa, ceai, recent am auzit ca este bun sa pastrezi si bulion in ea, din cauza celor 3 straturi! Iubesc si respect flaconul, forma bidoansului galben de aloe, sigla companiei si ceea ce reprezinta, insa dupa folosire as vrea sa aiba inca o viata acest falcon din plastic si de ce nu unul creativ!

recycling bidonasul galben de gel de aloe recycleaza ambalajul cosmeticelor aloe vera romania

Bidonasul galben imbracat in craciun, de catre creativii de la Dekor Mania Oradea. Sa fie povestea si mai si, bidonasul galben a capatat noul look in Atelierul lui Mos Nicoalae din Cetatea Oradea.

recycling bidonasul galben de gel de aloe recycleaza ambalajul cosmeticelor aloe vera romania

Va multumim fetelor pentru creativitatea voastra si pentru pozele realizate cu acest material plastic galben, cu iubitul nostru bidonas galben de aloe!

recylare aloe vera gel bidon galben aloe romania recyling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multumiri Dekor Mania!

La Multi Ani si Sarbatori Fericite dragule Cititor!

la multi ani 2016 aloe vera roamnia la multi ani forever living products romania gel de aloe 2016