Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Am slabit cu Forever FIT si am castigat 500 euro

Am slabit cu Forever FIT si am castigat 500 euro

“F.I.T. a însemnat pentru mine o decizie importantă – în primul rând că m-a disciplinat, m-a învăţat obiceiuri noi şi asta m-a şi schimbat. A avut loc şi o transformare mentală, nu doar fizică evidentă.

Am slabit cu Forever FIT si am castigat 500 euro #foreverFIT #CELAN9 #SLABESTE AM SLABIT CU PRODUSE FOREVER

O persoană care se apucă acum de program ar trebui să- şi dorească să obţină maxim din ce oferă şi să nu înceapă cu gândul că e o cură de slăbire ori să fie concentrat doar asupra numărului de kilograme pe care speră să le slăbească.”

Castigatorul Concursului FOREVER FIT a slabit si a castigat 500 euro

Pe 7 februarie 2015, am lansat competiţia Forever F.I.T., iar la peste trei luni de la începerea concursului, am premiat pe scena Success Day-ului şase cei mai F.I.T. dintre participanţi. Felicitari celor care au intart in competitie si au ajuns la rezultate.La capatul arcticolului gasiti sau direct la acest link : 6 testimoniale despre acest consurs si rezultatele in slabire cat si in modul de a gandi si trai, un npu stil de viata! Diferite categorii de varsta si motivatii un singur scop de a fii mai FIT!

Ce este F1 FIT Forever ?!

FIT 1 îţi va schimba concepţia despre nutriţie şi exerciţii fizice şi te va învăţa cum să susţii pe termen lung scăderea în greutate.

Poţi pierde în greutate, poţi să arăţi mai bine şi să te simţi mai bine ca niciodată şi poţi face o schimbare permanentă în bine.

3 Programe Nutritionale Diete de la Forever Living Products

Cu C9 Clean9

Cu Clean 9 C9 detoxifiere si slabire. Primul pas in schimbarea dorita.Un program cu produsele Forever suport in dieta si detox, program  de sport, sfaturi, meniuri si slabire in final.

Cu F1 FOREVER FIT 1

Cu F1 Forever FIT 1 reglarea obiceuirilor si a metabolismului + continuarea pierderii in greutate.Pachetul contine programe de sport si nutritie, meniuri, sfaturi in noul stil de viata, suport in dieta produsele Forever, mentionand grija sa nu pierdeti din masa musculara doar din tesutul gras, adipos.

Cu F2 FOREVER FIT 2  

Cu F2 Forever FIT 2 pachetul/ programul final  tinde pentru a obtine o musculatura supla. Contine produsele forever care te ajuta sa arzi calorii insa sa iti mentii si formezi musculatura, program nutritional si de sport, meniuri, sfaturi.

dieta pentru mirese cum sa slabesc pan ala nunta cu forever living sport pentru mire sfaturi pentru nunta

Intrebari despre Forever FIT?

0744 64 25 77

DISTRIBUITOR AUTIZAT FOREVER

#ForeverFIT #SLABIRE #diete #clean9 #clean9Oradea #produseForeverOradea #regalaremetabolism

 

Articole cu teme asemanatoare:

AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 testimoniale  slabesti cu produsele Forever sau nu!?

 

forever-ultra-lite-shake-forever-cu-aminoteina-si-proteine

 

 

 

 

 

 

 

Forever Ultra Lite

 

forever therm noul produs forever living accelerare de metabolism ardere de grasimi tablete de slabit forever living flp romania

 

 

 

 

 

Forever THERM

 

 

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply