Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

prebiotice si probiotice ce sunt pre si pro bioticele

Prebiotice si probiotice ce sunt pre si pro bioticele

Ce sunt pro si pre bioticele

Microbii sunt microorganisme vii straiesc in corpurile noastre, traim intr-o simbioza cu aceste bacterii „bune” și să joaca un rol în sănătatea si bunasatrea  noastră generală. În timp ce unii microbi sunt rele, majoritatea sunt benefice. Aceste "bacterii bune" sunt numite "probiotice", însemnând "pentru viață" în limba greacă. Forever Living Products recunoaste rolul important pe într-adevăr microbii benefici pentru sanatatea umana si nevoia de a suplimenta probiotic.

In intestine adapostesc mai mult de 500 de tipuri diferite de bacterii. Ele ajuta pentru a menține intestin sanatos, contribuie la buna digestie și îmbunătățirea sistemului imunitar.

prebiotice si probiotice ce sunt pre si  pro bioticele forever probiotic

Mecsnyikov un cercetator rus, acum aproximativ 100 de ani a atras atenția lumii asupra faptului că unul dintre secreteleciobanilor din balcani pentru logenvitatea este asociat cu o functiei intestinale sanatoase,  acești păstori consumau  iaurt regulat și în cantități mari.

În timpul cercetarilor oameni de stiinta rusi au descoperit ca bacteriile lactice în iaurt inhiba digestie, bacterii intestinale activități producătoare de toxine. Flora naturala de iaurt este diferit  de flora iaurturilor si chefirilor de pe rafturi, create de industria laptelui doar de a ne induce de nas! (citeste articolul despre danon)

Tipuri de bacterii  PROBIOTICE și efectele acestora
Lactobacillus acidophilus inhiba organismele nedorite, ajută la prevenirea răspândirii și creșterea.
Bifidobacterium longum strămutate bacterii rele, contribuind astfel la reducerea incidenței simptome gastrointestinale (inclusiv greață, vărsături, balonare).
Bifidobacterium lactis ajuta la echilibrarea pH-ului din organism, inhibă bacteriile nedorite.
Lactobacillus rhamnosus ajută la protejarea tractului digestiv, astfel microorganisme nedorite pot nr cap de pod.
Bulgaricus Lactobacilus ajută intestinului subtire curat și de a menține echilibrată.
Lactobacillus plantarum protejează vitamine si antioxidanti impotriva substanțe nocive nedorite din hrana.

Forever Probiotic contine 6 tulpini de bacterii active vii

Lactobacillus Acidophilus

Bifidobacterium Longum

Bifidobacterium Lactis

Lactobacillus Rhamnosus

Lactobacillus Bulgaricus

Lactobacillus Plantarum

Datorită unei flore intestinale sănătoase în intestinul subtire si in intestinul gros avem o binestare generala si o flora sanatoasa ne protejeaza inca de:
previne colonizarea bacteriilor patogene în peretele intestinal și pasajul,
reglementează motilitatea intestinală,
stimulează sistemul imunitar intestinal și este implicată în construirea imunității locale,
implicat în acizi grași cu lanț scurt producerea și transformarea
inhiba formarea tumorilor, substanțe nocive convertite în zgură,
joacă un rol în formarea unor vitamine,
descompunerea intoleranta la lactoza zahărul din lapte îmbunătățește (sensibilitate lactoză).

Probioticele și sistemul imunitar
Există dovezi că probioticele ajuta la menținerea unui sistem imunitar puternic. Creșterea bruscă în condiții igienice foarte bune care trăiesc în societate poate fi observat în numărul de boli autoimune și alergice. Motivul pentru acest lucru poate fi ca sistemul imunitar nu este pregătit în mod corespunzător pentru patogenii. De "bacterii prietenoase" care conțin probiotice, modul sănătos organism să se pregătească pentru ele.

Care probiotic sa aleg ?!

Cand alegeti un probiotic si un producator sa alegeti companii bine renumite, cu cercetari in domeniu,  numarul probiticelelor sa fie trecute pe ambalaj si sa fie culturii vii!

Despre Forever Active Probiotic cu probiotice vii

forever active probiotic si prebiotice pentru o digestie mai buna

Conceput pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Probiotic  sunt niste micute mărgele, ușor de înghițit, care ajută la depășirea dezechilibrelor create de la  alegerile noastre alimentare si stilul de viata, care poate duce neatenție la o reducere a cantității de probiotice în mod natural. Forever Active Probiotic  acționează în principal în intestine unde asistă în procesul de digestie.

Active Probiotic de la Forever  este destinat sa ajute  depășirea dezechilibrelor create
prin alegerile noastre alimentare nesanatoase si stilul de viata, care pot conduce la o reducere cantitatea de bacterii „bune” în tractul digestiv.

Aloe Vera Gel actioneaza ca un „PREbiotictic", care favorizează creșterea  probieticelor  astfel  ofera un mediu ideal pentru Forever Active Probiotic să funcționeze si mai eficient.

Forever Active Probiotic este singurra capsula de pe piata cu bacterii stabile, 6-tulpini probiotice pe care nu necesita refrigerare.

Și ce este minunat despre Forever Active Probiotic este că funcționează în tandem cu  gelul aloe vera. Dacă dorinta dumneavoastra   este de a promova un sistem digestiv sanatos sau crește absorbția nutrienților și funcția sistemului imunitar, folositi regulat sau in caz de nevoie Forever Active Probiotic .

Contact pentru intrebari sau comenzi forever active probiotic 0040 744 64 25 77 sau 0040 744 298 921

Comanda active probiotic de la Forever la pret de Nouvos Costumer

Danone recunoaste minciuna

Asteptam cei intereseati de sanatatea lor, cei curiosi si cei profesionisti in domeniu.  La o prezenatare de 1 ora despre.......  Flora intestinala Nutritie, Sport Inteligent  Intrebari si raspunsuri in domeniu.  MIERCURI 03.12.2014  de la ora 17:20 - 18:20  JOI 04.12.2014 de la ora 17:00 - 18:00  INTRAREA ESTE GRATUITA! Va rugam sa confirmati participarea prin telefon sau pe intrenet! 0744 64 25 77

 

 

 

 

 

Despre paraziti intestinali + Curs de nutritie

#probiotice #prebiotice #pretforeverprobiotic #comandaprobiotic #foreveractivprobiotic #foreverOradea #flpArad #flpTimisoara #flpCraiova

 

No comments yet.

Leave a Reply