Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Lavanda Levantica

Lavanda Levantica

Uleiul essential de lavanda si extractele de lavanda sunt cunoscute si utilizate pe scara larga in industria alimentara, parfumuri si produse cosmetice, pentru mirosul placut, senzatia de calmare si relaxare al mirosului de lavanda. Iar mai nou cercetatorii arata ca lavanda are effect calmant, antispastic, poate avea proprietati antioxidante si antimicrobiene.

Uleiul de lavanda poate fi arma eficienta impotriva infectiilor fungice. Se pare ca uleiul esnetial de lavanda are un efect puternic asupra fungilor responsabile infectiilor de piele si unghii.

lavanda leventica ulei de lavanda efectele lavandei la ce set bun lavanda

Oamenii de stiinta au testat lavanda si au constatat ca este efficient in eliminarea diferitol tulpini de Candida. Aceste efficient I conbatererea tulpiniilor de candida care se localizeaza pe piele, la radacinile parulului si al tipului mucocutaneous candidiasis, pe alta nume afta bucala.

Noi cercetari demonstreaza puterea de antifungic, aceasta descoperire poate ajuta la tratarea infectiilor fungice la acei oameni care au imunitatea scazuta, astfel nu pot administra alte medicamente puternice (dupa chimioterapie, transplant, sau cei care iau medicamnete imunosupresive, sau persoanele cu SIDA)

 

Uleiu de lavanda beneficii Beneficiile lavandei

Uleiul de levantica si durerile musculare

Daca ati petrecut o zi active cu sport sau in gradina iar la sfarsitul zilei va doare spatele, este ideal sa luati o baie cu cateva picaturi de ulei de lavanda petru calmarea durerilor musculare si relaxere, iar durerile dispar.

Uleiul de leventica si cosurile

Lavanda este unul dintre cele mai pretioase uluiuri care pot fi administrate in tratamentul acneei. Lavanda echilibreaza excesul de sebum si reduce cicatricele.Se adaugaa cateva picaturi de ulei de lavanda intr-o crema si se aplica pe piele.

Levantica efecte antibacteriene

Studiile de laborator, franceze, au demonstrat inca in secolul al XX-lea, efectele antibacteriene al lavandei. Combinat lavanda cu ulei de lamaie efect antivarl este testat.

lenvantica beneficiile uleiului de lavanda levendula olaj hatasok la ce este bun uleiul de lavanda

Levantica si arsurile minore

Racoriti zonaarsa timp de 5 minute cu apa rece, dupa aplicati ulei de lavanda usor pe suprafarta afectata, atentie la cantitate. Uleiul de lavanda amelioreaza imediat arsurile sia juta in vindecarea lor.

Lavanda si taieturile, ranile

Se aplica pe zona zona dureroasa lavanda care prin efectele sale de antibacteriene si cicatrizant ajauta in vindecarea ranilor.

Levantica si durerie de urechi

Se incalzeste o sticla de ulei de lavanda in apa clocotita timp de cateva minute , apoi amasti usor in pielea din zona urechii si a gatului. In cazul copiilor sub 3 ani se adauga intr-un ulei de baza, masline, sau alt ulei preset la rece.

Lavanda si eczema

Pune cateva picaturi de ulei de lebantica unt-un ule de baza (ulei de masline alt ulei preset la rece, cocos..) si frecati derect pe pielea uscata efectata.

Lavanda impotriva oboselii

Se adauga 5picatrui de ulei de lavanda in baia fierbinte  de picioare si lasam ca lavanda sa se absoarbe prin pielea de la picioare astfel sa ne revigoram.Sau un masaj de relaxare cu o crema cu continut ridicat de lavanda.

Lavanda bun la febra

In caz de febra se utilizeaza pentru reducerea temparaturii corpului o baie rece, in apa de baie de toarna cateva picaturi de ulei de lavanda. Aceste bai sunt mai raspandite la adulti.

 Levantica bun impotriva tantatrilor fluturilor, molilor

Aceste insect mici urasc mirosul de lavanda. Sa evitam piscaturile de insect de tantari este efficient uleiul de lavanda. Se plica cateva picaturi de lavanda in putina apa sau cream si ungem cu ea, iar seara cateva picaturi pe perna alunga insectele nedorite care ne-ar deranja somnul. Florile de lavanda se pot lasa in dulap sa alunga molii.

Lavanda bun la durerile de cap

Apa de lavanda se sprayeaza  se pulverizeaza pe fata sau pe temple (apa distilata amestecta cu ulei de lavanda) are un effect de revigorare si linistitor. Sau o alta alternativa care poate elimina durerea de cap este aplicarea  acateva picaturi de lavanda pe cuburi de gheata, apoi masat zona capului si a tamplei.

Forever essential olis lavender uleiuri esentiale naturale de lavanda de la forever ulei #lavanda #ulei #uleiesentialUlei esential de lavanda

forever essential oil soothe ulei esential foreverUlei esential soothe

Afla mai multe despre uleiurile esentiale de la Forever Living, distribuitor autorizat forever FBO

0744 64 25 77 sau 0744 298 921

#uleiesential #uleidelavanda #leventica #lavanda #efectelavanda #beneficiilavanda #lavandaantiseptic #lavandaantifungic #lavandasomn #dureredecap #distribuitorForever #produsealoe #comenziforever #comandaulei #comandalavanda

No comments yet.

Leave a Reply