Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

5 obiceiuri simple care te mentin in forma Forever

5  obiceiuri  simple care te menţin  în formă Forever

Vara este anotimpul perfect pentru a-ţi reseta sănătatea, a-ţi remodela silueta şi a dobândi stilul de viaţă sănătos pe care ţi-l doreşti.

Pe lângă programul F.I.T., pe care Forever îl pune la dispoziţia tuturor celor care doresc să îşi schimbe total stilul de viaţă şi să se menţină supli pe termen lung, există şi câteva obiceiuri simple, în ton cu vara, pe care merită să le strecori în rutina cotidiană.

5 obiceiuri simple care te mentin in forma

1. Mergi 15 minute pe jos în fiecare zi

Mergi 15 minute pe jos in fiecare zi – lasa-ti masina acasă, grăbeşte pasul, încordează-ţi muşchii, urcă şi coboară cât mai multe scări – este minimum demişcare fizică pe  care îl poţi face zilnic pentru a fi suplu şi sănătos.

Activează-ţi întreaga familie – vara este unul dintre cele mai ofertante anotimpuri pentru activităţi sportive: înot, jogging, tenis, plimbat cu rolele, bicicleta etc. Este păcat să nu profiţi de vremea frumoasă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, în acelaşi timp în care vă distraţi şi vă menţineţi în formă.

2. Hidratează-te intens, sa fii in forma

Hidratează-te inten5 oabiceiuri sa te mentii in forma aloe 2 go hidratare vitaminizares şi vei scăpa astfel de pofta excesivă de mâncare.

Din cei 2 litri de lichide pe care trebuie să îi consumi zilnic, asigură-te că o parte este furnizată şi de un pahar de Argi+, Aloe Vera Gel, Forever Aloe2Go sau Freedom2Go.

Alege băutura Forever care ţi se potriveşte şi oferă organismului tău nu doar hidratare, ci şi energie şi surplus de sănătate.

 

 

3. Nu sări peste micul dejun, pentru a fii mereu in forma

Nu sări peste micul dejun! Adio, oboseală, adio, senzaţie de foame!

Fast Break Energy Bar este startul perfect al fiecărei zile.

Cu doar 230 de calorii/baton şi cu un conţinut valoros de vitamine şi minerale, Fast Break Energy Bar reprezintă micul dejun ideal vara aceasta.

4. Bazează-te zilnic pe Forever Lean pentru a fii mereu in forma

Bazează-te zilnic pe Forever Lean  – un ajutor de nădejde în remodelarea corporală, datorită celor două ingredient revoluţionare – extractul de Opuntia ficus-indica şi o proteină extrasă din boabele de fasole albă – care reduc absorbţia caloriilor din lipide şi carbohidraţi în organism, prevenind astfel îngrăşarea.

5. Apelează la cei 5 prieteni vitali ai alimentaţiei pentru a fii mereu in forma

Apelează la cei 5 prieteni vitali ai alimentaţiei sănătoase – într-o epocă în care să procuri nutrienţii adecvaţi pentru o stare de bine exclusiv din alimentaţie a devenit o provocare, pachetul Vital5, prin cele cinci produse excepţionale, are grijă ca organismal tău să primească toate substanţele hrănitoare de care are nevoie zilnic, fără excepţie.

5 obiceiuri simple care te mentin in forma forever fit slabire slabeste

Completează toate aceste mici obiceiuri cu o alimentaţie bogată în fructe şi legume de sezon şi vei avea mai repede decât te aştepţi o sănătate de fier şi un corp suplu.

AM SLABIT CU FOREVER FIT testimoniale clean 9 forever dieta

 

 

 

 

 

6 Testimoniale despre produsele Forever

 

retete de shake retet smothy retet shake forever lite ultra

 

 

 

Rete de shake si smothy

 

Contact sau comanda produsele Forever de la distribuitro autorizat 0744 64 25 77 sau 0744 298 921

#fit #fiiinforma #muschi #ingrasare #slabire #metodedeslabire #vitalitate #alimentatiesanatoasa #alimentatie #5metode #secrete #hidratare #lichide #foreverlean #celanandlean #foreverFIT #FIT #produsedeslabrie #coamndaaloe #comanda produseforever

No comments yet.

Leave a Reply