Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Cum comand ONLINE

Intrebari frecvente despre cum sa comand online produse Forever Living Products , FLP Romania.

Pot face plata online direct pe siteul dumneavoastra?

Daca aveti un card bancar valid, optati pentru plata prin card si vi se va deschide o noua pagina securizata de plati PayU.Atenie!Prima comanda se poate plati exclusiv online, dupa se poate opta si varianta ramburs.

Pot comanda produse daca nu sunt inscris,nu completez linkul ?

Da, websitul deserveste si consumatorii de produse Forever care nu doresc sa semneze nici un contract. Ei vor putea  comanda la PRV= pret de vanzare printr-un simplu link de afiliere. Fara link de afiliere nu se poate comanda produse (de fiecare data va aparea numele si prenumele persoanei la care acel link este afiliat )

Pot sa ma inscriu in sistem fara a avea un link de la un FBO, Forever Business Owner?

Nu, doar prin intermediul unui FBO se poate obtine inscrierea  si reducerea.

Pot inscrie pe cineva pe site-ul de comenzi?

Da, puteti inscrie persoane, prin intermediul link-ului de invitatie inscriere online, dupa obtinerea statului de FBO, Forever Business Owner, atingerea primului nivel in Planul de Cariera. Recomand o discutie de 10 minute cu Sponsor  persoana de  la care atiprimit LINKUL DE INSCRIERE.   Citeste despre aici.    

Exista valoare  minima de comanda?

1 Valoarea minima a comenzii este de 50 Euro fara TVA pentru FBO si 25 Euro fara TVA pentru Preferred Customer. 

Dupa ce ati selectat toate produsele dorite apasati butonul “Finalizeaza comanda”.

2 NU EXISTA valoarea minima a comenzii incazul incare optati la PRV , pret de vanzare recomandata = pret mare.

Fara a completa formularul, doar accesand un link de afiliere si acceptand DA Doresc sa comand de la Sponsorul (in acest caz TIMAR ADRIENNE ) CLICK AICI

Daca am ales sa comand la PRV pret de vanzare pot ulterior sa optez la Formular de Inscriere sa devin Preferred Customer ? Sau FBO ?

Da, categoric. Alege sponsorul si cere linkul de insriere, in aceast caz TIMAR ADRIENNE. 

Personele juridice pot comanda produse Forever  ( p.f.a. , s.r.l , asociatii …..alte forme juridice )  ?

Da.Vezi mai jos la Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii. Orice intrebare ai te pot adresa sponsorului tau, in aceasta situatei FBO Timar Adrienne ID FLP 400-000-111-547

Daca nu  am implinit 18  ani pot  comanda produse Forever?

Pentru a beneficia de 5% si a avea dreptul de a  incheia uncontract este necesar sa ai 18 ani in momentul semnarii contractului. Cere ajutorul unui adult, pentru a putea finaliza comanda.

Obtine 5% reducere
Daca vrei sa beneficiezi de 5% reducere,  trimite un mesaj pe telefon, e-mail, sau WhatsApp si cere  LINKUL de  Insciere.

Sau apasa acest buton si vei primii informatii complexe, despre ce inseamna sa fii client /consumator fidel al produselor Forever Living Products Romania, sau suna pe numarul de mai jos.

Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor contact de luni pana vineri, intre orele 9-21

FBO,Timar Ormos Adrienne #aloeveraadrienne

adrienne_ormos@yahoo.com sau prin telefon 

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577

Pasii in inregistrare  in sistemul Forever Living Products pentru a consuma produse, sau a da start afacerii

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrarea

Accesati site-ul  foreverliving.ro. Prin linkul de inscriere  obtinut anterior de la un FBO, Forever Business Owner. In acesta situatie FBO Timar Adrienne

Pentru a cumpara produse Forever online este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati la prima vizita pe site, accesand link-ul “Intra in cont” -> „Inregistrare”.  Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte :

  • Nume si prenume, CNP, E-mail, telefon
  • Adresa completa
  • ID-ul de NC/FBO si alegerea parolei
  • In cazul incare nu aveti ID Preferred Customer sau FBO aveti 2 posibilitati   PRV SAU  Reducerea  de 5% cere linkul

Dupa introducerea completa a datelor apasati pe butonul “Inregistrare”.  Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Genrarea conturilor pentru clientii PREFERRED CUSTOMER  sau PRV (pret de vanzare)  se  creeaza in mod AUTOMAT. Dupa confirmarea crearii contului pe e-mailul Dvs veti putea efectua comenzi.

EXCEPTIE!

Toate conturile pentru cei care AU UN ID FLP, sunt in sistem inainte de 01.02 .2020 sunt verificate si validate de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00 ( in timpul programului de lucru).

Dupa ce vi se valideaza contul puteti merge la pasul urmator, si anume Autentificarea.

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa va autentificati pentru a putea face comenzi. Acest lucru presupune introducerea adresei de e-mail si a parolei alese la pasul 1.

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigati prin categoriile de produse sau scrieti denumirea produsului dorit in casuta CAUTA pentru a-l localiza imediat.

Selectati produsele pe care doriti sa le cumparati apasand butonul “Adauga in cos” si apasati butonul “Finalizeaza Comanda”. In cazul in care doriti sa modificati produsele din cos aveti posibilitatea de a sterge orice articol sau de a modifica cantitatea acestuia. Dupa efectuarea modificarilor pentru afisarea noilor date folositi butonul “Aplica modificarile”.

Pe masura ce adaugati produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. Tot in cosul de cumparaturi puteti selecta cantitatea produselor comandate.

Valoarea minima a comenzii este de 50 Euro fara TVA pentru FBO si 25 Euro fara TVA pentru Preferred Customer. 

Dupa ce ati selectat toate produsele dorite apasati butonul “Finalizeaza comanda”.

NU EXISTA valoarea minima a comenzii daca optati la PRV , pret de vanzare recomandata.

Fara a completa formularul, doar accesand un link de afiliere si acceptand DA Doresc sa comand de la Sponsorul (in acest caz TIMAR ADRIENNE ) CLICK AICI

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii.

Din noua pagina care se deschide la apasarea butonului „Finalizeaza comanda”, selectati modalitatea de facturare: persoana fizica sau persoana juridica. Pentru a putea primi  factura pe persoana juridica, plata trebuie facuta tot pe persoana juridica. De asemenea, trebuie sa trimiteti pe adresa de e-mail: suport_office@foreverliving.ro si actele firmei, dupa cum urmeaza:

  • statutul firmei – actul constitutiv sau rezolutia (in cazul PFA, II, IF). Obligatoriu trebuie sa apara persoana inscrisa in Forever care sa detina cel putin 50% din entitate.
  • certificatul de inregistrare
  • C.I.F. in scopuri de TVA (numai pentru platitorii de TVA)
  • Contractul MLM semnat si stampilat (optional), iar apoi trimis in original la sediul firmei
  • declaratie pe proprie raspundere asociat, daca sunt cel putin doi asociati in entitate
  • autorizatia de practica (unde este cazul)

Se accepta numai firmele care au unul din urmatoarele coduri CAEN: 4618 sau 4619 (exceptie fac cabinetele medicale individuale).

Dupa ce primiti acordul pentru a factura pe persoana juridica, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa suport_comenzi@foreverliving.ro in care sa specificati numele dumneavoastra, ID-ul Forever si ca doriti sa fie adaugate pe contul dumneavoastra datele firmei.

In cazul in care doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea cu care sunteti inregistrat va rugam sa introduceti toate datele necesare: adresa completa si un numar de telefon de contact in cazul in care este o alta persoana la primirea coletului.

Dupa ce ati completat fiecare camp, pentru a finaliza comanda, apasati butonul “Plaseaza comanda”. Dupa apasarea acestui buton veti primi pe adresa de email toate detaliile comenzii dvs., inclusiv numarul de comanda.

Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email suport_comenzi@foreverliving.ro sau la unul din numerele de telefon 0726.332.140/0726.332.157/0726.332.178 apelabile intre orele 10:00-15:00. Pentru plasarea comenzilor in limba maghiara, va rugam sa apelati numarul de telefon: 0264.420.120 (luni 12:00-15:00, marţi – vineri 10:00 – 15:00).

Nu uitati, fara un  link de inscriere 

  sau de comanda nu puteti efectua comenzi.

Comenzile telefonice (Tel Verde) se preiau pana la data la care este disponibila pe site plata ramburs cu livrare in tara (luni-vineri). In luna decembrie, ultima zi de plasare a comenzilor prin telefon este data de 18.

Validarea punctelor credit

– Comenzile plasate si platite online, cu card bancar prin platforma PayU, pana la ora 16:00 din ultima zi lucratoare a lunii (luni-vineri) vor fi luate in calcul pentru punctajul lunii in curs. In cazul depasirii acestui termen, Forever Romania nu garanteaza ca respectivele comenzi vor conta pentru punctajul lunii in curs, fiind transferate urmatoarei luni calendaristice.

Va multumim si va dorim cumparaturi placute pe site-ul nostru.

Conditii de livrare al produselor Forever Living Products Romania

BUCURESTI
– Comenzile cu plata ramburs sau cu card bancar prin platforma PayU plasate până în ora 13:00 (luni-vineri) se livrează în aceeaşi zi.
– Plata ramburs si plata cu cardul la livrare sunt valabile până în penultima zi lucrătoare a lunii în curs, 30 decembrie, ora 13:00 (luni-vineri).

IN TARA
– Comenzile cu plata ramburs si plata cu cardul la livrare pot fi plasate până la data limită comunicată de Forever România prin email, la finalul fiecărei luni pentru luna următoare. In luna decembrie, plata ramburs si plata cu cardul la livrare sunt valabile pana pe data de 20.
– Comenzile plasate şi achitate online, prin platforma PayU, până în ora 14:00, se vor expedia în aceeaşi zi.
– Comenzile plasate online sau telefonic cu plata ramburs se vor expedia în următoarea zi lucrătoare.
In luna decembrie optiunea pick-up point cu plata prin PayU este valabila pana la data de 31, ora 16:00.

LIVRAREA COMENZILOR:

– Va avea loc între 1 şi 3 zile lucrătoare, din momentul expedierii acestora, în funcţie de localitatea de destinaţie.
– Taxa de livrare a coletelor cu / fără plata ramburs în București este de 10 lei.
– Taxa de livrare a coletelor cu / fără plata ramburs pentru restul județelor este de 15 lei.
– Pentru modalitatea de plata ramburs cu optiunea de plata in numerar se va percepe o taxa de 6lei/comanda pentru procesarea platii la livrare.
– Orice comandă va fi livrată doar pe teritoriul României.
– Te rugăm să verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi, în cazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acesta un proces verbal, iar noi vom remedia problema în cel mai scurt timp posibil.
– În cazul în care coletul trimis cu plata ramburs nu va fi achitat şi ridicat în maximum 72 de ore de la prima înştiinţare telefonică de către curier, comanda va fi anulată şi coletul va fi returnat.
– Forever Living Products îşi rezervă dreptul de a nu mai accepta, pe viitor, comenzile plasate cu plata ramburs pentru FBO/NC care au refuzat preluarea coletului.

Livrarea produselor se face cu firmele de curierat DPD sI GLS.

FBO,Timar Ormos Adrienne #aloeveraadrienne

adrienne_ormos@yahoo.com

sau prin telefon 

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577