Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Revista Forever Noiembrie 2021

Ne indreptam cu pasi repezi spre finalul de an si spre minunatele sarbatori care ne umplu, ca de fiecare data, sufletele de bucurie si recunostinta Forever. Si, pentru ca vrem sa aveti un final de 2021 pe cinste in afacerile voastre si sacul Mosului sa aiba daruri pe placul tuturor, am pregatit pentru voi cateva surse de inspiratie si motivatie. Totul, in cea mai noua editie a revistei, disponibila, ca de obicei, pe foreverliving.ro/revista .
Ce v-am pregatit luna aceasta?

  • Lucrati cu energia iubirii pana in ultimul minut – Dora & Gabor Szocs, Country Manageri Forever Romania & Rep. Moldova
  • De sarbatori, Forever aduce magia Aloe Mango in fiecare casa (produsul lunii)
  • Efectele pozitive ale recunostintei asupra afacerii tale Forever  – Alexandru Israil, Specialist Marketing
  • Ai incercat noul Aloe Liquid Soap? Afla tot ce trebuie sa stii despre noua formula!
  • Isi dezvolta afacerea Forever in Romania de mai bine de doua decenii, iar anul 2021 a fost o resetare completa pentru tot ce inseamna succesul pentru el. Si-a crescut afacerea cu 30% doar in acest an, este prezent lunar in Club100 de mai bine de jumatate de an, este Eagle Manager si are o afacere non-manageriala extrem de dinamica, pe care o construieste cu pasiune impreuna cu sotia lui. Ce s-a schimbat anul acesta in ecuatia succesului lui Forever, aflam si ne inspiram chiar de la el.
  • Va facem cunostinta si in aceasta editie cu un coleg din Forever Romania. Este omul bun la toate, asa cum ne place noua sa ii spunem, si mereu aproape de fiecare coleg. De 14 ani gaseste zilnic in Forever ceea ce a cautat dintotdeauna – o comunitate frumoasa, colegi cu care sa socializeze si oameni ca voi, Forever Business Ownerii nostri, pe care sa ii ajute prin munca pe care o depune zilnic. Este cel care se asigura ca depozitele sunt mereu pline de produsele pe care le asteptati cu atata nerabdare. Si nu numai! Va invitam sa il descoperiti mai bine!

O noua luna, calificari noi care se traduc printr-o multime de vieti schimbate si reusite care schimba vieti – suntem mandri de toti cei care isi duc povestea Forever mai departe si ii sustinem, ca de fiecare data, in minunata calatorie pe care au pornit si de care se bucura in fiecare zi.

Lectura placuta!

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp
Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577
Youtube:
https://www.youtube.com/c/AloeVeraAdrienne
Facebook:
https://www.facebook.com/AloeVeraAdrienne/

No comments yet.

Lasă un răspuns