Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Forever Vital 5 nutriţie avansată

Caracteristicile vremurilor pe care le traversăm: poluare, stres, radiaţii, alimentaţie prea procesată, săracă în nutrienţi, încărcată cu substanţe nu tocmai prietenoase cu organismul uman, toate acestea reprezintă factori care, fără să ne atragă foarte mult atenţia, ne conduc zi de zi, lună de lună, an de an spre îmbătrânire prematură şi, mai rău, spre boală.

Vital5 este un program ce cuprinde 5 produse esenţiale pentru sănătate.

El a fost conceput de consiliul ştiinţific al companiei pentru o întreţinere de calitate şi ar trebui să se regăsească în dieta noastră zilnică din următoarele considerente:

Nu te poţi simţi bine dacă nu faci periodic o cură de detoxifiere şi de reglare a tranzitului intestinal.

Pentru asta avem cele mai bune pre- şi probiotice: Forever Aloe Vera Gel, respectiv Forever Active Probiotic.
Consumându-le vei observa că îţi recapeţi confortul digestiv, vei avea un somn mai liniştit, o imunitate mai bună şi va dispărea senzaţia de oboseală.

În concluzie, vei căpăta o stare de bine.

forever living vital 5 oameni sanatosi stil de viata sanatoasa

Dacă vrei să ai energie şi putere pentru toate activităţile zilnice ai nevoie de o dietă care să cuprindă toate principiile nutritive într-un mod echilibrat.

Acest lucru poate părea imposibil, având în vedere ritmul trepidant de viaţă pe care îl avem. De
aceea folosim Forever Daily.

Cele două brevete care stau la baza realizării lui (AOS şi FVX200) transformă acest produs în cel mai complex şi complet cocktail de vitamine, minerale şi fitonutrienţi din ingrediente naturale, conceput să susţină metabolismul, să corecteze carenţele din alimentaţia noastră şi să ne redea vitalitatea.

Se spune că „trăim şi murim la nivel celular”.

Cu alte cuvinte, dacă vrem să trăim şi să avem o viaţă de calitate, ar trebui să ne îngrijim ca fiecare dintre cele peste 70 de mii de miliarde de celule pe care le avem să fie „vii” şi „fericite”.

Ce înseamnă asta?

Să le ajutăm în procesul de eliminare a reziduurilor, să le hrănim corect, să le furnizăm oxigenul necesar.

Organismul nostru este programat să facă toate aceste lucruri, doar că vasele noastre de sânge îmbătrânesc la vârste din ce în ce mai tinere. Circulaţia devine mai anevoioasă şi, drept consecinţă, fiecare celulă va îmbătrâni prematur. Cel mai repede observăm ridurile, dacă celulele despre care vorbim sunt ale pielii.

Asta nu doare la început, cel mult ne întristează să constatăm că îmbătrânim. Dar când celulele sunt ale unor organe vitale precum inima, plămânii, creierul, efectele îmbătrânirii lor pot fi dintre cele mai neplăcute.

Putem să păstrăm o bună funcţie cardiovasculară, cu beneficii asupra sănătăţii întregului organism, consumând Argi+ şi Arctic- Sea, produse unice, apreciate drept cele mai bune din lume de Prof. Dr. Ferid Murad, laureat al Premiului Nobel în Medicină, respectiv de Prof. Dr. Jørn Dyerberg, „părintele Omega-3”, şi nu în ultimul rând de milioanele de consumatori mulţumiţi din întreaga lume.

Vom fi plini de viaţă, energici, cu un tonus psihic bun, un ten proaspăt şi mai luminos. Ne vom simţi revigoraţi,
mai tineri şi mai în putere după consumul de Vital5.

forever fit vital 5 nutritie avansata

Şi cine nu-şi doreşte asta?
Sute de colaboratori şi clienţi Forever
Living Products se bucură deja de beneficiile pachetului Vital5, lansat în România la sfârşitul lunii februarie. Află de ce să fii şi tu unul dintre ei.

forever living slabire forever living noul pachet vital 5

 

Cinci beneficii ale pachetului VITAL 5

1.Pachetul Forever Vital 5 asigură toţi nutrienţii necesari zilnic organismului, lucru imposibil de realizat în zilele noastre doar din hrană.

2.Forever vital 5 asigură menţinerea florei microbiene benefice la nivelul colonului, baza pentru o bună absorbţie a nutrienţilor.

3.Susţine o bună circulaţie sangvină la nivelul întregului organism, condiţie obligatorie pentru ca nutrienţii să ajungă la toate celulele din corp (altfel spus, în loc de transport pe drumuri judeţene asigură o reţea de autostrăzi).

4. Permite menţinerea unui echilibru corect între cele două categorii principale de acizi graşi nesaturaţi Omega 3 / Omega 6, cheia pentru sănătatea aparatului circulator.

5.Asigură hrănirea corectă, completă şi echilibrată, ceea ce înseamnă că organismul funcţionează la cel mai bun nivel, iar aspectul exterior va reflecta starea de bine din interior.

 

Daca iti place sau esti doar curios……….

Contacteaza-ne

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577

Nu numai in Oradea, str Garoafei nr 3A


No comments yet.

Lasă un răspuns