Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Cum folosim uleiurile esentiale

Cum folosim uleiurile esentiale, forever esential oils utilizare

Când spunem aromaterapie, primele lucruri care ne trec prin minte sunt relaxarea şi armonia, adică starea de bine. Acesta este şi scopul ei principal: să folosească uleiuri extrase direct din florile, seminţele, frunzele, rădăcinile şi tulpinile diverselor plante, pentru a elibera stresul din organism şi a îmbunătăţi starea generală de sănătate.

Articol din revista FOREVER | România & Republica Moldova | octombrie 2015 | 198

La fel se întâmplă şi cu uleiurile esenţiale de la Forever, obţinute cu atenţie din cele mai pure surse de la natură. Indiferent că vorbim despre esenţele pure – Lemon, Lavender, Peppermint – sau de amestecuri – Defense, At Ease Soothe – toate sunt create pentru a îndepărta stresul şi a promova armonia, calmul şi pacea în viaţa fiecăruia dintre noi.

 

cine a folosit deja ulei esential de la forever cum este forever esential oil

 

Tutoriale despre uleuirile esentiale Cum si unde se foloesesc uleiurile esentiale flp

 

Voi, consumatori fideli ai produselor noastre şi Forever Business Owneri sunteţi, ca întotdeauna, cea mai bună sursă de inspiraţie pentru a descoperi utilizările acestor produse excepţionale:

Eu adaug câteva picături de ulei esenţial Forever în detergentul Forever Aloe MPD 2xUltra şi îmi personalizez astfel parfumul  hainelor cu aroma preferată: lămâie, mentă, lavandă etc. Ştiţi ce înseamnă să dormiţi în pat cu relaxarea? Cam aşa mi se  întâmplă mie când dorm în aşternuturile spălate cu Aloe MPD şi  Forever Essential Lavender.” (Cristina)

 

Am ajuns să mă simt în maşina personală exact ca în mijlocul naturii, după ce mi-am personalizat odorizantul de maşină cu uleiuri  esenţiale de la Forever. În funcţie de starea mea de spirit şi de locul spre care vreau să călătoresc, aleg fie lămâie, fie mentă, fie lavandă, fie blends-uri.  Sunt mult mai relaxat la volan şi mă bucur de mai multă energie.” (Claudiu)

 

cum folosim uleiurile esentiale forever esential oli idea de la consumtori

Adauga uleiuri esnetiale din plante in ulei de baza de masaj sau creaza o atmosfera de aromaterapie in propria casa

 

Am un maseur personal, care vine acasă săptămânal. Ambientul în care este realizat masajul este la fel de important ca acţiunea în sine, de aceea, am întotdeauna  pregătite lumânări parfumate sau muzică pe fundal. De când am uleiurile esenţiale de la Forever, am creat acasă atmosfera de spa ideală.” (Valeria)

Casa mea miroase minunat de când mi-am cumpărat uleiuri esenţiale de la Forever. Am un difuzor special de aromaterapie, pe care îl folosesc pentru a împrospăta constant aerul din casă şi a mă relaxa. Sunt înconjurată 24 de ore din 24 de o stare de bine. Îmi place cel mai mult Forever Essential Oils Defense. Funcţionează perfect pentru protejarea organismului de efectele nemiloase ale stresului.” (Oana)

 

Îmi place să mă simt bine, să arăt bine, dar şi să miros bine. De aceea, mi-am cumpărat un odorizant de şifonier, pe care torn din când în când uleiuri esenţiale Forever, pentru ca hainele mele să aibă mereu un parfum proaspăt. Practic, uleiurile esenţiale de la Forever au devenit al doilea parfum pe care îl port, datorită hainelor mele. Şi ce parfum relaxant!” (Mirela).

 

cum folosim uleiurile esentiale forever esential oli  tutorial ulei esential forever

 

Pot sa adaug ulei esential in crema sau lotiunea mea forever ?!

 

Măştile de faţă şi loţiunile de corp de la Forever au devenit acum o doză dublă de răsfăţ pentru piele, dar şi pentru starea mea de spirit. Strecurând câteva picături din uleiul esenţial Forever preferat în produsele de îngrijire corporală, am o piele hrănită în profunzime şi un parfum relaxant, de lungă durată.” (Georgiana)

 

Articol din revista FOREVER | România & Republica Moldova | octombrie 2015 | 198

cum folosim uleiurile esentiale forever esential olis utilizare

Poti sa incerci aceste uleiurile fantastice la biroul nostru de prezentare al produselor FLP din Oradea  sau intreaba-ne sa te indumam spre cel mai apropiat coleg de al nostru sa iti prezinte noua gama de uleiuri esentiale!

 

Nu uita Forever Living asigura 100% garantare, daca nu esti multumit de uleiul comandat pe numele tau, cu factura poti sa ceri returnarea pretului integral!

 

Daca ai intrebari sau doresti sa faci o comanda, iti aratam cum sa devii membru, sau distribuitor, de ce nu, prin completarea unui folmular si vei beneficia de reducere de 15% pe viata!

0744 64 25 77 sau 0744 298 921

Adrienne sau Eva distribuitor autorizat, Forever Business Owner

No comments yet.

Leave a Reply