Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Activitatea Mea, ce fac defapt in Forever

Activitatea Mea, ce fac defapt in Forever

Ma numesc Adrienne si sunt Forever Business Owner. Ceea ce implica o activitate complexa, atat cunoasterea si prezentarea produselor companiei Forever, cat si dezvoltarea retelei de colaboratori.
 afacerea mea afacerea me de acasa afacerea forever living i love my job i `m forever
Imi place sa ma ocup de „echipa” sa ajut, un nou membru de la zero sa isi dezvolte afacerea proprie si de ce nu, sa se dezvolte si sa devina cat mai bun din toate punctele de vedere.
 activitatea mea ce fac defapt in forever

Business mentor sau Business Coach ?!

Am terminat dreptul, dupa 7 ani de activitate cu omeni si clienti am simtit necesar sa obtin si studii de Coaching, in 2016  si nenumarate cursuri acreditate sau online pentru a intelege mai bine nevoile oamenilor (colegilor si clientilor).
Ma simt in larulmeu in aceasta afacere si te invit si pe tine sa vezi ce inseamna sa fii un Proprietar de afacere Forever = Forever Busines Owne = FBO.
Daca vrei sa faci urmatorul pas, am sa te rog sa ma contactezi si sa fixam o intalnire de 10-15 minute online sau offline.
 
Te invit sa vezi munca mea pe internet: website,    youtube,     blog,     facebook – business page forever,     sau sa imi pui intrebari personal si prin conferinta video.
 
 
activitatea mea, ce fac defapt in forever
 
Sunt maritata, avem un baiat minunat, nu caut companie, doar oameni interesanti de munca mea, recrutare nu randevu.
Sanatea este un principiu cheie de a trai in echilibru cu trupul, sufletul, mentalul nostru. Scopul meu este de a impartasi experientele mele in aceste 3 domenii in continuare.
 
 
Birou Distribuitor Forever, Oradea str Garoafei 3 A

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577