Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Despre Compania Forever Living si Echipa Noastra

Fondată în 1978, Forever Living Products şi-a dedicat întreaga activitate identificării celor mai bune surse naturale de sănătate şi frumuseţe şi promovării lor în întreaga lume.

Forever şi companiile afiliate sunt cei mai mari cultivatori, producători şi distribuitori mondiali ai produselor pe bază de Aloe vera.

Despre Compania Forever Living si Echipa Noastra flp

Cu o cifră de afaceri globală ce depăşeşte 2,77 miliarde USD, Forever Living Products este prezentă în peste 155 de ţări de pe Glob.

Forever Living Products se bucură de apreciere din partea celor peste 10 milioane de colaboratori şi mult mai multe milioane de consumatori fideli datorită modului în care asigură calitatea produselor sale.

Acest fapt a devenit posibil prin implementarea conceptului de integrare verticală a proceselor de producţie şi controlul riguros al fiecărui aspect până la tehnologia de vârf a unităţilor de prelucrare, la capacităţile de transport şi miile de angajaţi, drumul parcurs sedesfăşoară conform devizei “de la plantă la produs, pentru tine”.

Sediul official în România

Forever Living Products România şi-a deschis porţile în 1998 şi este în prezent una dintre cele mai mari companii de Network Marketing din România.

sediu central forever sediu bucuresti comanda produse forever living aloe vera romania

Are sediul central în Bucureşti şi depozite operaţionale în Cluj, Arad, Braşov, Iaşi, Constanţa şi Craiova, precum şi la Chişinău, în Republica Moldova.

Echipa Noastră în cadrul Companiei Forever

Acest website reprezinta grupul de ditribuitori din linia Szabo Eva, Soarign Manager in afacerea Forever FBO

Prin acesta pagina dorim sa va preznetam atat produsele cat metodele noastre de lucru si pasiunea pentru tot ceea ce insemana sanatate, binestare corpolala si financiara.

Suntem oameni de afacere pozitivi, atragem tot ce este pozitiv, sper ca si  Tu ai ajuns pe acets website cautand ceva pozitiv pentru viata ta, sa fii mai in forma, FIT, sa folosesti produsele Forever pentru a te mentine frumos sau fumoasa sau sa incepi o afacere, de ce nu?!

Echipa Noastra

Aici gasesti un link catre websiteul official al firmei www.comenziforever.ro

Cum am mentionat mai sus, noi suntem Busines Owners, nu firma oficiala, dar o comanda se poate face doar prin inscriere, sub o persoana nu direct de la firma.

Toata lumea asa incepe, cu un membership sau card membru flp, dar Te rugam sa verifici, sa te linistesti.

Ceea ce oferim Noi, este increderea in persoana noastra, experienta de 17 ani in Forever,  echipe, adica contacte in intreaga  tara. Asteptam sa ne contactezi sa te servim cu informatii!

Ce ofera Forever Living pentru Tine ?!

Reprezentăm o industrie construită pe baza dezvoltării relaţiilor interumane, menţinerii prieteniilor vechi şi legării de noi prietenii.

Planul de Marketing Forever reprezintă extensia logică şi financiară a acestui fapt.   Să-ţi asiguri propriul succes având grijă ca cei de lângă tine să aibă, la rândul lor, succes este o modalitate minunată de a-ţi câştiga existenţa.

Cea mai mare oportunitate din lume te aşteaptă cu braţele deschise. Deşi eşti la început de drum şi abia ai plasat prima comandă, sau faci cunostinta cu produsele  Forever, te asigurăm că nu eşti singur, pentru că în Forever NIMENI nu e singur.

Începând de la colaboratorii care au peste 15 ani de experienţă în România şi până la cei care s-au alăturat recent companiei, o reţea de sute de mii de oameni este alături de tine pentru a te ajuta să faci următorul pas. Indiferent dacă vrei să ai o viaţă mai sănătoasă şi mai echilibrată sau dacă eşti interesat de o afacere proprie de succes, suntem alături de tine. Întâlnirile organizate de colaboratorii Forever şi de companie te vor ajuta să ai o privire de ansamblu asupra fenomenului Forever.

Desprae Compania Forever Living si Echipa Noastra flp inscriere forever aloe

Adresează-te cu mare încredere sponsorului tău, (persoana la care te inscrii faci card membru forever) liniei tale sponsoriale superioare sau companiei pentru orice informaţie şi vei beneficia de cele mai utile sfaturi de care ai nevoie.oport

Prin oportunitatea de afaceri pe care o promovează, Forever a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să-şi împlinească visurile.

Indiferent care sunt visurile tale, Forever te poate ajuta şi pe tine să le transformi în realitate. Avem produsele şi Planul de Marketing.

Cu atitudinea potrivită şi entuziasmul tău putem ajunge împreună acolo unde îţi doreşti.

Oportunitatea de afaceri este deschisă oricui îşi doreşte un venit suplimentar.

Poţi alege să dedici doar câteva ore pe săptămână sau să lucrezi full-time, tot ceea ce ai nevoie este să munceşti cu seriozitate şi să fii devotat noului tău angajament.

Suntem clientii cei mai multumiti al produselor Forever Living, te asteptam in clubul nostru de consumatori, sau alaturi  de noi in afacere.

Cu drag si seriozitate Eva si Adrienne

0744 298 921 sau 0744 64 25 77

#cardmembru #cardforever #inscriereFLP #inscriereForever  #evaszaboflp #produseleForever #depoziteforever #visuri #membreship #produsealoe #comenziforever #aloeveraSuceava #aloeveraSzatmar

No comments yet.

Leave a Reply