Distribuitor Autorizat, FOREVER BUSINESS OWNER Timar Adrienne ID: 400-000-111-547 : Sunati ACUM!

Menta Mentha Piperata

 

Menta Beneficii menta efectele uleiului de menta

Menta de fapt are proprietati răcoritoare energizare în cazul în care nivelul de energie  scade si  apare oboseala.

Uleiuil de menta are un efect racoritor și  da senzatia de Este idela cand dorim sa ne concentram, sa avem o gândire mai clară. Ideal si in timpul clatoriilor pentru o briza curata de aer.

Specific mirosului de menta este fresh, curat, energic, miros de plante verzi.

Proprietatile uleiului de menta: antibecterian, antiviral, antifungic si analegezic, pe langa uleiul de menta este are efecte antispastice. Stimuleaza digestia si functiile bilare.

Uleiul de meta sau doar menta este un ideal pentru igiena orala, prin clatire. Prin inhalalre menta este  benefic cailor respriratorii. Un bun tonifiant si intareste sistemul nervos.

Pentru efectul de racire uleiul de menta este folosit in recuperare si in tratamentul leziunilor sportive, prin masaj sau utilizat ca si ulei de baie.

Pe langa efectul de racire menta are efecte vasodilatatoare si analegezic, menta este ideal  in tratatamnetul migrenei in diferite concentratii se maseaza zona dureroasa in asociere cu alte uleiuri esentiale.

Una dintre cele mai importante domenii de utilizare al uleiului sau plantei menta in bolile gastrointestinale (biliare, neuropatii al vezicii urinare, pancreatita, insuficenta hepatica, crampe intestinale, balonari) in forma de tableta sau picaturi.

Un studiu arata ca uluei de menta este un bun analgezic ideal in caz de cefalee

Multe investigaţii au demonstrat că mentolul relaxează musculatura netedă (a vaselor de sânge, a viscerelor, etc). Testele pe animale de laborator au evidenţiat că mentolul inhibă contracţia muşchilor netezi, indusă, printre altele, de doi compuşi chimici din organism, serotonina şi substanţa P, care au un rol important în reglarea senzaţiilor dureroase.

in caz de cefalee, se va utiliza o cantitate de ulei volatil de mentă  suficientă pentru a acoperi fruntea cu o peliculă de lichid . “Tratamente şi vindecări miraculoase”, Jean Carper

Reactii adevrse la uleiul de menta precautii

Uleiul de mentă este ușor toxic, non-iritant, non-sensibilizar, non-fototoxic.

Ata pe paln inter cat si extren uleiul trebuie aplicat cu prudenta.

La copii sub 3 ani cea mai periculoasa reactie inhaland prea multa menta este paralizare respiratoare (Holmgren Kratschmer-reflex), evidati sa aplicati direct in zona nasului.

In cazul teratamnetelor homeopatice este contraindicat utilizarea mentei.

 

Forever Essential Peppermint Ulei de Menta Forever

ulei de menta forever

 

send_whatsapp_sm
trimite mesaj
WhatsApp

Adrienne
suna Adrienne
0744 642 577

No comments yet.

Lasă un răspuns